Emberek Érdekesség

A kisfiú meglepő első hajvágása miatt szóhoz sem jutott az édesanyja

Egy apuka úgy döntött, hogy meglepi párját azzal, hogy elviszi kisfiukat élete első hajvágására. A nagy várakozásban nem felejtett el videót készíteni arról a pillanatról, amikor életében először látja gyermekét babafürtök nélkül. A reakciója pedig valóban minden várakozást felülmúlt.

A videóban az apa elmondta, hogy a fiának egész életében hosszú haja volt, és aznap le akarták vágni. Ez meglepetés lett volna az édesanyjának. A férfi nagyon szerette volna látni a reakcióját, és megtudni, mit gondol.

Aztán megkérdezte a fiát: „Hé, haver, levágassuk a hajadat?”. És néha előfordul, hogy a gyerekek életükben először félnek felmenni egy fodrászhoz, de ezúttal nem. A Pókember-jelmezt viselő kisfiú azonnal azt válaszolta: „Igen!”.

A szalonban a gyerek egészen boldognak tűnt, miközben levágták a haját. Még azt is izgatottan mondta, hogy „Pókember-hajjj!”, amin a szalon összes dolgozója nevetett. Úgy tűnik, ez a gyerek arra született, hogy társasági ember legyen, és minden buli lelke és élete.

A hajvágás után a fiú csendben és boldogan, az italát kortyolgatva mutatkozott. Ez volt az a pillanat, amikor az apja nem tudott betelni a gyerekével. „Te jó ég, tesó, olyan jól nézel ki!” – mondta. Majd megkérdezte tőle: „Megmutatod anyának?”.

A következő dolog, amit látunk, hogy az anyja közeledik az autójukhoz. A fiú új kinézetétől teljesen elállt a szava. Halljuk, hogy a fiú nővére azt mondja: „Csinos vagy, Bubba”, míg az apjuk azt kérdezte a feleségétől: „Mit gondolsz?”

Az asszony odament a fiához, hogy közelebbről is megnézze. És láthatjuk, milyen keményen próbált úrrá lenni az érzelmein. „Pajtás! Most viccelsz velem?” – mondta az asszony. „Hol van a hajad? Úgy nézel ki, mint egy nagyfiú… Gyere ide!” – tette hozzá, és melegen megölelte a fiút.

A videó végén kivette a gyereket a kocsiból, és még egyszer megölelte. Az embereknek pedig nagyon tetszett. Egy srác így kommentálta: „‘Csinos vagy, Bubba’ ez egész nap velem marad”. Egy másik azt írta, hogy a nővére volt a legjobb – ő „azonnal látta a változást a testvére külsejében, és azonnal megdicsérte őt”.

@katkamalani I cried and cried annnnddds cried some more that his hair was all gone! My little boy got his first hair cut @kelonikamalani ♬ original sound – Kat Kamalani

Egy új frizurával valóban bárki teljesen más emberré válhat. Ennek a gyereknek mindent a szülők döntöttek el, felnőttkorában majd ő maga választja meg a stílusát. Mi pedig nagyon reméljük, hogy még több videót és fotót láthatunk erről a gyönyörű, karizmatikus fiúról.

via