Emberek Érdekesség

„Túl dögös vagyok ahhoz, hogy óvodába vigyem a gyerekemet” – egy 31 éves influencer úgy érzi, hogy diszkriminálják a külseje miatt

A gyerekek hajlamosak szorongani az első óvodai/iskolai nap előtt, de nem csak ők. Az anyukák is tapasztalhatnak némi aggodalmat, amikor kiteszik őket az intézménynél. Lena Nersesian-nak a legtöbbeknél több oka van arra, hogy szorongjon, amikor a lányát viszi az oviba, és eláruljuk, miért.

A 31 éves influencer, akinek a YouTube-on több mint 1,5 millió követője van, azt állítja, hogy más nők „halálos pillantásokat” vetnek rá, valahányszor beteszi a lábát a lánya óvodájába.

„Szerintem néhány anyuka azt hiszi, hogy ott helyben ráhajtok a férjükre, ha nem figyelnek minden mozdulatomra” – viccelődött Lena, miközben bevallotta, hogy egyszerűen túlságosan is dögös ahhoz, hogy kislányát, Parkert kitegye az oviban.

A közösségi média sztár azonban azt mondja, boldog házasságban él Adam John Grandmaison-nal, a No Jumper című sláger podcast felelősével. Ilyen értelemben Lena közömbösnek érzi magát az iránt, hogy más anyukák mit gondolnak a digitális platformokon található profiljairól. „Annyi halálos pillantást vethetnek rám, amennyit csak akarnak; őszintén szólva, engem ez nem érdekel. Ez rájuk vet rossz fényt.” – nyilatkozta az influencer.

„Nem vagyok az a bizonyos harmadik fél; sikeres blogger, vállalkozó és üzletasszony vagyok, aki a semmiből építette fel a márkáját, és a férjem is ugyanilyen sikeres. Tiszteljük magunkat és egymást, függetlenül attól, hogy egyesek mit gondolnak” – mondta Lena.

Az online sikere ellenére Lena, aki pszichológus végzettséggel is rendelkezik, és korábban fogyatékkal élő gyerekekkel dolgozott, megjegyezte, hogy az emberek nem törődnek a vállalkozói képességeivel, mert nem látnak a szépsége mögé.

Szomorúnak tartja, hogy az emberek még mindig hisznek az ilyen egyszerűsítő sztereotípiákban, de ő semmit sem tehet ez ellen. „Csak remélem, hogy a következő generációra már nem lesznek ezek olyan hatással, mint mostanira” – mondta Lena.

Szokatlan szakmai karrierjük mellett a házaspár hétköznapi családi életet él, amelyhez házi készítésű ételek, egynapos kirándulások a parkba és mozi esték tartoznak. Lena megjegyezte, hogy nagyon sajnálja, hogy csalódást kell okoznia a rajongóiknak, de az otthoni rutinjuk nagy része meglepően konvencionális és izgalommentes.

„Nagy fanatikus vagyok, és imádok főzni a családnak; ez lehet bármi a sütéstől a grillezésig, de remek időtöltés a családdal” – vallotta be Lena. „Örmény gyökereim vannak, és a családnak óriási jelentősége van abban a kultúrában. Ezek a legboldogabb pillanatok számomra” – tette hozzá.

Lena nemrég elindított egy új podcast-sorozatot is „Érzékeny témák” címmel, ahol az interjúalanyok, köztük a közösségi média sztárjai, felfedik legbelsőbb gondolataikat, és egyetlen téma sem számít tabunak.

Az a szándéka, hogy példát mutasson a lányának és más nőknek, megmutatva, hogy lehetséges sikeres karriert fenntartani a szórakoztatóiparban, dolgozni, és közben kiváló anyának lenni. „Az előadóművészként való munka hatalmas szabadságot adott nekem, hogy a céljaimat követhessem. A lányom születése után volt egy kis időm, és ez lehetővé tette számomra, hogy újraértékeljem, mit akarok csinálni” – tette hozzá.

Az anyákat gyakran kritizálják. És nemcsak a külsejükért, hanem a viselkedésükért és a döntéseikért is.

via