Érdekesség

Ben Afflecket és Jennifer Lopezt meleg helyzetben kapták lencsevégre a kamerák

Egy kis feszültség egy párkapcsolatban egészséges, és Jen és Ben bebizonyították, hogy ők is csak olyanok, mint bármelyik átlagos szerelmespár, akik vitatkoznak és vannak dühös pillanataik. És ezúttal a feszült szóváltásukat élőben rögzítették, mivel az a vörös szőnyegen történt.

A szerelem végül győzött.

Amikor J. Lo új filmjének, az Anyának a premierjén vettek részt, a két éve újra összejött pár komolyan nézett ki a vörös szőnyegen.

A beszámolók szerint az 53 éves Lopez a homlokát ráncolta és kézmozdulatokat tett 50 éves férje felé. Eközben a férfi dühösnek tűnt.

Feszült beszélgetésük után gyorsan visszaváltottak szerelmespárrá, széles mosolyt villantottak és gyengéd csókokat váltottak.

J. Lo a vörös szőnyeg királynője.

Embed from Getty Images

Szerdai megjelenésük a februári Grammy-n történt, nagy visszhangot kiváltó incidenst követi, ahol Jennifert a kamera lencsevégre kapta, amint egy kellemetlen szóváltás közben arra biztatta Bent, hogy színlelje az örömöt.

Egy szájról olvasó szerint Jennifer azt mondta: „Nézz barátságosabban. Nézz motiváltan.” Ben pedig azt válaszolta: „Talán.”

Később Affleck kitért arra a sokat vitatott estére, mondván: „Jól éreztem magam a Grammy-n.”
Miután ezt elmondta, a színész elismerte, hogy a felesége sokkal jobb nála ezeken a nyilvános eseményeken. Kifejtette „Nem tudok lépést tartani. A feleségem nyilvánvalóan igen.”

Ezektől az apró vitáktól függetlenül Jen és Ben még mindig teljesen odavannak egymásért, és ez tökéletesen látszik abból, ahogyan szeretettel néznek egymás szemébe.

Nemrég pedig Jennifer beszélt a férje iránti végtelen odaadásáról és szeretetéről, sőt, azt is elárulta, miért vette fel legálisan a vezetéknevét.

via