Emberek Érdekesség

A pár 43 év korkülönbséggel házasodott össze a kemény kritika ellenére, és bebizonyította, hogy a szerelem mindig győzedelmeskedik

A szerelemről gyakran nehéz beszélni, különösen, ha a társadalmi normákról és a vagyonról van szó. Egy 1,2 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező milliárdos feleségül vett egy 43 évvel fiatalabb modellt, és 7 gyermeke megkérdőjelezi a szándékát és kritizálja a kapcsolatukat. Ennek ellenére a boldog pár mindannyiunkat arra emlékeztet, hogy a szerelem több, mint a pénz. Olvass tovább, hogy elmerülj a történetükben.

A szerelem nem kérdez, még azt sem, hogy „Hány éves vagy?”.

Ismerd meg Eduardo Francisco Costantinit, a 76 éves argentin ingatlanfejlesztőt, aki nemrég kötötte össze életét bájos, 30 éves modellpartnerével, Elina Fernandezzel. Elképesztő párt alkotnak! Eduardo belső köreiben azonban vannak szkeptikusok, akik úgy vélik, hogy Elina talán az 1,2 milliárd dolláros vagyonáért megy hozzá.

Egyértelmű, hogy fülig szerelmesek egymásba.

De az ellenzők ellenére Eduardo nyíltan beszélt arról, mennyire szereti új menyasszonyát, és Elina is alig várta, hogy megmutassa, mennyire szereti új férjét, hiszen imádnivaló nászutas képeket osztott meg imádnivaló párjával együtt. Sőt, úgy emlegette őt, mint „életem szerelmét”.

Az esküvőjük után egy magazinnak adott interjúban Elina őszintén beszélt: „Az emberek kritizálnak minket a közösségi médiában, anélkül, hogy tudnák, mennyire tiszták az érzéseink. Egyébként is, nekem öreg lelkem van, neki pedig fiatal lelke. Kettőnk közül Eduardo az, akinek a legtöbb energiája van, és nehéz vele lépést tartani”.

Eduardo, az aranyszívű milliárdos nem győzte dicsérni bájos feleségét, aki történetesen egy argentin topmodell. Csodálkozott azon, hogy a nő a lehető legteljesebben éli az életét, és élvezettel küzd meg a fizikai, pszichológiai és érzelmi kihívásokkal.

Hamarosan úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket.

A divatszakmában végzett munkájával, amely a világ minden tájára elviszi, Kínától Japánig és mindenhová a kettő között, az álmát éli! Arról nem is beszélve, hogy évek óta a modellszakmában is remekel, és közben szépen keres. Egyértelmű, hogy Eduardo büszke felesége eredményeire, és támogatja őt minden törekvésében.

A pár állítólag Eduardo múzeumában ismerkedett meg, és 9 hónappal később egy fényűző szertartáson házasodtak össze Alvearban, szeretteik körében.

A szerelem nem ismer kort, és Eduardo és Elina a bizonyíték arra, hogy az igaz szerelem az élet bármely szakaszában kivirágozhat. Kívánjunk nekik minden jót, hogy együtt vágjanak bele ebbe az új fejezetbe!

via