Emberek Érdekesség

A pár gúnyolták a külsejük miatt, de a 114 kilós nő bebizonyítja, hogy az igaz szerelem messze túlmutat a külsőségeken

A szerelem terén nincs olyan univerzális pár, amely mindenkinek megfelel. A szépségszabványok eltérőek, és nem kötődnek a szerelemhez. Matt és Brittany szerelmi története gyönyörűen illusztrálja ezt a gondolatot.

A különbözőségük miatti kritikák ellenére bebizonyították, hogy az igazi szerelem túlmutat a külsőségeken, és azon múlik, hogy teljesen elfogadják egymást.

Brittany egész életében azért küzdött, hogy elfogadják.

Brittany Jacques 23 évesen kitartóan kereste a szerelmet és az elfogadást. Csalódások és szívfájdalmak követték próbálkozásait, és az önbizalma megtört, amikor párja a követeléseivel kontrollálta, hogy változtassa meg magát.

Ellentmondásos elvárásokkal szembesülve, hogy vagy fogyjon le, vagy vállalja fel a gömbölyűségét, Brittany nem volt hajlandó tovább kompromittálni az önértékelését. Úgy döntött, hogy teljesen elzárkózik a szerelem elől, nem is sejtve, hogy a sors más tervet tartogat számára.

Útjaik keresztezték egymást, bár eleinte nem volt könnyű.

A sors közbelépett, és 2020 augusztusában a Facebookon keresztül egyesítette Brittany Jacques-ot Matt Montgomeryvel. A feltűnő fizikai különbségek ellenére – Brittany plus size, míg Matt karcsú testalkatú volt – azonnali, tagadhatatlan kapcsolat bontakozott ki közöttük.

A múltját felidézve Brittany megosztotta: „Eleinte haboztam. Voltak partnereim, akik azzal fenyegettek, hogy elhagynak, ha nem változtatok a méreteimen. Ez hatással volt az önbizalmamra, ami arra késztetett, hogy megpróbáljam megváltoztatni magam”.

Figyelmen kívül hagyva a kritikákat, a szívükre hallgattak, meg voltak győződve arról, hogy egymásnak vannak teremtve. Montgomery 2022. január 30-án kérte meg Jacques kezét, ezzel kezdetét vette közös jövőjük.

Szerelmük túlmutatott minden kritikán és félreértésen.

Történetük megosztása azonban bántó megjegyzéseket és ítélkezést váltott ki az online trollok részéről. Montgomery szembesült a férfiasságával és fizikai termetével kapcsolatos kihívásokkal. „Az Instagramon a kommentek azt sugallták, hogy nem vagyok elég nagy vagy férfias hozzá” – árulta el. „Észrevettem, hogy az emberek bámulnak, amikor elmegyünk valahova…”

A negatívumok ellenére erősek maradtak, megfogadták, hogy dacolnak a kritikákkal, és megmutatják, hogy a szerelem nem ismer határokat. Matt Brittanyban látta a lelki társát, vonzódott a testpozitivitásához és az önszeretetéhez, és úgy döntött, hogy inkább a boldogságára koncentrál, mint a külsejére.

Céljuk, hogy példát mutassanak a hasonló helyzetben lévőknek, és azt kívánják, bárcsak a vegyes testsúlyú kapcsolatok gyakoribbak lennének. Szilárdan hisznek abban, hogy a szerelem felülmúlja az alakokat, méreteket és háttereket, és arra ösztönzik a társadalmat, hogy a fizikai megjelenésen alapuló vizsgálat vagy szégyenérzet nélkül fogadják el és ünnepeljék a szerelmet. A szerelem lényege szépséget és gazdagságot ad a világnak.

via