Emberek Érdekesség

A partnerem apasági tesztet kért a gyerekünknek, és itt van, mit fogok tenni, amikor az eredmények megjönnek

Az alaptalan gyanakvás és a bizalom hiánya lehetnek azok a kulcsfontosságú dolgok, amelyek könnyen tönkretehetik még a legboldogabb családot is. Egy nő nehéz helyzetbe került a párjával, aki apasági tesztet kért tőle a gyerekükre. A hölgy imshattered_ néven jelentkezett a Redditen, és elmesélte történetét, és nemcsak magáért a helyzetért, hanem a nehéz döntésért is kereste az emberek figyelmét, amit a párjával és a kapcsolatukkal kapcsolatban hozott.

A nő a közösségi platformra érkezett, teljesen kétségbeesve a családi helyzete miatt.

Egy nő, aki az imshattered_ becenevet használja, nemrég a Redditre került egy olyan történettel, amely minden olyan emberre hatással lehet, akinek családja és gyerekei vannak, vagy valaha is volt már párkapcsolata. A nő kétségbeesettnek tűnt, és a története számos kommentet váltott ki a felhasználókból, akik megpróbáltak tanácsot adni neki. A nő azzal kezdte a posztját, hogy elmondta a közönségnek, hogy újdonsült anyukája egy kisfiúnak, aki a büszkesége és öröme. A nő hozzátette, hogy annak ellenére, hogy az anyasága egy hullámvasút volt a baba gondozásához való alkalmazkodással, az elmúlt néhány hónap fárasztó, de nagyszerű volt számára.

Elárulta, hogy 3 éve van párja. A férfi az első ember, akit valaha is szeretett, és szerinte remekül megvannak újdonsült szülőként, de partnerként is. A legutóbbi felfedezése azonban nagyon megrázta a világát.

A nő barátja egyetlen kéréssel felforgatta az életét.

A nő folytatja, hogy egy nap a barátja és a baba apja hazajött, és apasági tesztet kért tőle. A nő vegyes érzésekkel írja le az egész folyamatot, mondván, hogy a férfi számára ez valami hétköznapi dolog volt. Bevallotta, hogy ez a kérés teljesen váratlanul érte. Éppen elpakolta az edényeket, amikor a férfi kérte, mintha azt kérdezte volna, mi van vacsorára.

A nő elmagyarázta, hogy ő más rasszhoz tartozik, mint a párja. De ennek ellenére a gyermekük szó szerint a férfi tükörképe volt. Az egyetlen dolog, ami különbözött, az a gyerek bőrszíne volt. A nő kifejtette, hogy látott róla képeket, amikor még csecsemő volt, és azokhoz képest a baba és a barátja nagyon hasonlítottak egymásra.

Az újdonsült anyuka reakciója teljesen kiszámítható és érthető volt.

Ahogy folytatta a történetét, az újdonsült anyuka felidézte, hogy egyetlen pillanat alatt összeomlott a világa. Megdöbbent, amikor a férfi megkérdezte, és az volt az indoka, hogy biztosnak kell lennie abban, hogy ő az apa, meg kell szereznie ezt a bizonyosságot. A nő hozzátette, hogy csak arra emlékszik, ahogy a férfi beszélt, hogy azonnal fájdalmat érzett.

A férfi, akit szeretett, nem bízott benne. A nő nehezen tudta elhinni, hogy a barátja egyáltalán azt gondolhatja, hogy a nő megcsalhatja, majd megpróbálja egy másik férfi gyerekét az övének kiadni. A nő azt írta, hogy soha nem adott neki okot arra, hogy azt higgye, tisztességtelen lehet vele szemben. Ellenkezőleg, mindig is igyekezett átlátható és kommunikatív lenni, és most rájött, hogy ez nem volt elég.

A nő párja nem látott semmi károsat a kérésében.

Eltekintve attól, hogy az apasági tesztről kérdezett lazán, a nő barátja nagyon nyugodtnak és mértéktartónak tűnt az egész helyzetet illetően. A nő úgy emlékezett vissza, hogy lazán közölte vele, hogy ad neki időt, hogy átgondolja a dolgot.

Azt mondta, hogy nem a háta mögött fogja elvégezni ezt a tesztet, de ahhoz, hogy a kapcsolatuk továbbléphessen, állítása szerint 100%-ig biztosra kell mennie. A párja ezt csak azért ismételte meg, mert a férfi szavai szerint „szüksége volt rá, hogy a nő rájöjjön, mennyire komolyan gondolja”. Az újdonsült anyuka azonban most nem tud továbblépni a kapcsolatukkal.

A nőnek nehéz volt a döntés a kapcsolatuk jövőjéről.

A hölgy azt írta, hogy néhány nap gondolkodás után most már megengedi a férfinak ezt az apasági tesztet. Ragaszkodott hozzá, hogy azért, mert nincs takargatnivalója. A nő biztos benne, hogy soha nem csalta és nem is csalta volna meg a párját. De elárulta, hogy már döntött a jövőbeli kapcsolatukról. Elmagyarázta, hogy amint bebizonyosodik, hogy ő az apa, véget vet a kapcsolatnak, még aznap elmegy, és mindent megtesz azért, hogy együttműködő társszülő legyen vele.

Addig is elárulta, hogy kitalálja a kilépési tervét, egy helyet, ahol lakhat, és egy ügyvédet, hogy kidolgozza a felügyeleti jogot és a pert. A nő bevallotta, hogy most még a családjának és a barátainak sem tudja elmondani, mert akkor felrobbannának, neki pedig a kisbabájuk az első számú prioritása. De azt mondta, őszintén reméli, hogy párjának megérte a teszt.

Hozzátette, hogy nem tanácsot vagy megnyugtatást kérve jött a platformra, vagy hogy elmagyarázza az ő oldalát. Egyszerűen csak rájött, hogy az életének ez a része most véget ért. „Micsoda módja az új év kezdetének, mi?” – tette hozzá.

via