Emberek Érdekesség

A póló nélküli David Beckham egy furcsa videóban viccelődik feleségén, Victorián

Beckhamtől mindenkinek elállt a szava, miután egy furcsa videót töltött fel Victoria TikTokjára. A 48 éves futballsztár egy félmeztelen klipet osztott meg magáról, melyben úgy tesz, mintha a felesége lenne, akivel közel 25 éve házasok A merész, mégis vicces poszt láttán pedig el tudjuk képzelni, hogy az élet Daviddel biztosan tele van nevetéssel és szórakozással.

Egy nagyon különleges David Beckham sminkelős bemutató.

A futballsztár a sminkelési rutinját mutatta meg, miközben felesége szokásos helyére ült, ahol a szépségvideóit forgatja. A sportolónak vizes volt a haja, és egy törölközőt viselt, aminek köszönhetően láthattuk erősen tetovált felsőtestét.

Miután Victoria befejezte a bemutatót és elhagyta a szobát, David átvette a helyét, és játékosan végigsöpört az arcán egy sminkes ecsettel, ezzel incselkedve feleségével és utánozva annak profi mozdulatait.

Beckham humorosan magyarázta: „Szóval amikor egy kicsit ezt használom, a feleségem azt mondja, hogy ez a legjobb megvilágítás a tartalomhoz.” Majd hozzátette: „Hajlamos vagyok egyetérteni, de nem igazán tudom, miről beszélek.”

Beckham folytatta a „bemutatót”, elárulva, hogy szereti hidratálni a bőrét, bevallva, hogy „a Victoria Beckham Beauty szerint ez a legjobb módja ennek”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Victoria gyorsan reagált férje videójára, azt írva, hogy „Mr. Beckham saját #VictoriaBeckhamBeauty tutorialja”.

A rajongókat szórakoztatta Victoria videójának váratlan befejezése, és lájkokkal és kommentekkel halmozták el a posztot. Egyikük megjegyezte: „Még termék sincs azon a sminkecseten”, míg egy másik szarkasztikusan megjegyezte: „A tutorial, amiről nem is tudtuk, hogy szükségünk van rá”.

Az egyetlen sminkelési lépés, amit Victoria nem tud elengedni.

Nem tagadhatjuk, hogy a szépségmogul egy sminkmester. Ennek ellenére Victoria nemrég bevallotta, hogy szereti az egyszerű és természetes sminket, és ragaszkodik ahhoz, hogy „nem próbálja visszaforgatni az idő kerekét”.

Beckham asszony megjegyezte, „arról szól, hogy ne csináljunk túl sokat, ami igazán öregítő lehet”.

Van azonban egy fontos szépségápolási részlet, amit a négygyermekes anyuka mindenképpen elvégez elsőként, amint felébred, ez pedig a szemöldökének megrajzolása.

A Spice Girls egykori énekesnője bevallotta, „az évek során annyira túlszedték a szemöldökömet, hogy ha enélkül látnál, elborzadnál.” Azt is megjegyezte, hogy David még soha nem látta őt szemöldök nélkül.

Úgy tűnik, hogy a duó szenvedélye és cinkossága az idő múlásával csak erősödik.

via