Érdekesség

„A repülőgépeken nagyobb ülések kellenének”, követeli a gömbölyded nő, miután küzdött, hogy beférjen a feneke

Egy gömbölyded közösségi médiaszemélyiség felháborodott a légitársaságokon, és arra kéri őket, hogy nagyobb üléseket készítsenek, mert a feneke nem fér el kényelmesen. A nő egy videót tett közzé, amiben bemutatja, milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy repülőgépen, és a videó gyorsan vírusszerűen terjedt.

A 26 éves panamai Gracie Bon egy videót tett közzé az Instagramon, amelyben rávilágít a nehézségekre, amelyekkel plus size nőként szembesül a repülőutak során.

A videón az látható, ahogy duzzogva küzd, miközben a repülőgépen a biztonsági övét próbálja becsatolni. Később egy mozgójárdán sétál végig a reptéren, mosolyogva mutatja meg alakját. A panamai influenszer kifejtette véleményét, mondván: „A repülőgépeken nagyobb üléseknek kellene lenniük”.

Bon így folytatta: „Szóval ma utaztam egy járaton, és még ha első osztályon repülnék is, nem fértem volna fel a repülőre – szóval ez egy petíció az összes légitársaságnak, hogy a hozzám hasonló nagydarab lányok is repülhessenek”.

A modell kitartott amellett, hogy nem az ő hibája, hogy nagy a feneke, és arra kérte a légitársaságokat, hogy ezt vegyék figyelembe az ülésméreteknél, mondván: „Kérem, csak csinálják nagyobbra őket”.

Bár Gracie Instagram-videója vírusszerű figyelmet kapott, több mint 81 ezer lájkot gyűjtve, jelentős számú személy nem értett egyet a nő nézőpontjával, és hangot adott véleményének.

Egy személy azt írta: „Vegyél két ülést egy helyett; nyilvánvaló, hogy rengeteg pénzed van, hogy megengedhesd magadnak”. Egy másik így kommentálta: „Kinek a hibája ez? Senki sem kényszerített a műtétek elvégzésére”.

Sokan gyorsan támogatták az influenszert. Egy személy így nyilatkozott: „Egyetértek. Mindenképpen szükségem van egy nagyobb ülésre és egy olyan biztonsági övre, aminek nem ilyen kemény a csatja”. Egy másik rajongó megvédte Gracie-t, rámutatva: „Az egyetlen műtét, amin átesett, egy hasplasztika volt. A csípője természetesen ekkora”.

Egyediségünk elfogadása csodálatos dolog, de időnként bonyolult helyzetet hozhat az életünkbe. Vegyük például Rubit, egy fiatal nőt, akinek a csípője megháromszorozódott, miután megszülte nyolc gyermekét. Műtét útján elképesztő átalakuláson ment keresztül.

via