Emberek Érdekesség Megható

A szívszorító ok, amiért Adam Sandler minden anyák napján virágot küld Jennifer Anistonnak

Jennifer Anistonnak van néhány értékes ember az életében. A színésznő egy interjúban elárulta, hogy régi barátja és színésztársa, Adam Sandler és felesége minden évben megtisztelik őt anyák napján. Elmondta, mi vezetett ehhez, és lehetetlen nem elérzékenyülni tőle.

A Jóbarátok sztárja a 2023-as őszi címlapsztoriban szakított időt arra, hogy visszatekintsen életére és karrierjére. A témák között érintette Adam Sandlerrel való 30 éves barátságát, amely egészen tinédzserkorukig nyúlik vissza, amikor még egyikük sem ért el hírnevet.

Az interjú során Aniston külön megemlítette, hogy Sandler és felesége, Jackie egyik évben sem felejtik el anyák napján megbecsülni őt azzal, hogy virágot küldenek neki. Ez azért történik, mert az anyaságról szőtt álma meghiúsult termékenységi problémák miatt.

„Kihívásokkal teli út volt számomra a babavállalás útja” – mondta egy 2022-es interjúban. „A sok-sok évnyi spekuláció… Nagyon nehéz volt. Végigcsináltam az IVF-et, kínai teákat ittam, amit csak akarsz. Mindent beleadtam. Bármit megadtam volna, ha valaki azt mondja nekem: ‘Fagyaszd le a petesejtjeidet. Tégy magadnak egy szívességet.”

Szerencsére úgy tűnik, a színésznőt olyan emberek veszik körül, akik szeretik és támogatják, mint Sandler és felesége. Egy Anistonhoz közeli forrás arról számolt be, hogy jól van, és elfogadta a gondolatot, hogy nincs gyereke.

„A kutyái a gyerekei számára, és ezért mindig is voltak neki. Az IVF-útja magánügye volt és az övé, és a hozzá közel állók tudták, de soha nem kérdezték” – árulták el. „De békében van, és nagyon boldog az életében. Nagyszerű helyen van, és ezt ő is tudja. Gyerekek ide vagy oda, ez nem változtatta meg őt”.

Nem Jennifer Aniston az egyetlen híresség, aki őszintén beszél a termékenységgel való küzdelméről. Számos híresség beszél nyíltan meddőségi problémáiról, ami számtalan, hasonló úton járó nőnek bizonyítja, hogy nincsenek egyedül.

via