Emberek Érdekesség

Charlize Theront kritizálják, hogy rosszul sikerült a plasztikai műtétje, és a válasza zseniálisan cáfolja a pletykákat

Charlize Theron nemrég állítólagos plasztikai műtétei miatt került a kritika kereszttüzébe. Azonban ahelyett, hogy engedett volna a körülötte kavargó pletykáknak, Theron őszintén reagált, és hatékonyan elhallgattatta a kritikákat.

Egyesek szerint arcplasztikája volt.

Egy nemrég adott interjúban Theron bevallotta, hogy sokan úgy gondolják, hogy valamilyen plasztikai műtéten esett át. A sztár így nyilatkozott: „Az emberek azt hiszik, hogy volt egy arcplasztikai műtétem. Azt kérdezik: ‘Mit csináltatott az arcával?'”.

A válasza zseniális.

A színésznő egy szolid visszatéréssel állt elő ezekre a pletykákra. Azt mondta: “Azt mondom: ’Én csak öregszem! Ez nem azt jelenti, hogy rossz plasztikai műtétem volt. Ez csak megtörténik.’”

Nem fél az öregedéstől.

A színésznő elfogad mindent, ami a korral jár, különösen a lelassult anyagcserét. Charlize bevallja, hogy soha nem fog hízni egy szerep kedvéért, mert most már nehéz leadni a kilókat.

Így emlékszik vissza: „Amikor 27 éves voltam, akkor csináltam A rém-et. Leadtam 13 kilót, egyik napról a másikra. Kihagytam 3 étkezést, és máris visszatértem a normál súlyomhoz. Ezt 43 évesen is meg akartam csinálni, és emlékszem, hogy egy évig próbáltam lefogyni. Az orvosom azt mondta: ‘Ön már elmúlt 40 éves. Nyugodjon meg. Az anyagcseréje már nem olyan, mint volt.””

Szerinte mindenkinek úgy kell öregednie, ahogyan szeretne.

A színésznő úgy véli, hogy az embereknek jogukban kell állnia eldönteni, hogyan akarnak öregedni. Azt mondja: „Mindig is problémáim voltak azzal, hogy a férfiak úgy öregszenek, mint a finom borok, a nők pedig úgy, mint a vágott virágok. Megvetem ezt a koncepciót, és harcolni akarok ellene. Szerintem a nők is úgy akarnak öregedni, ahogyan azt helyesnek érzik. Kicsit empatikusabbnak kell lennünk azzal kapcsolatban, ahogyan mindannyian végigmegyünk az utunkon.”

via