Érdekesség

A tragikus ok, amiért Priyanka Chopra a sikere ellenére elhagyta Bollywoodot

Priyanka Chopra, az egykori bollywoodi színésznő megosztotta az okokat, amiért a bollywoodi sikerei ellenére Hollywoodba költözött. Ez a merész döntés meghatározó szerepet játszott jelenlegi pozíciójának kialakulásában.

Bonyolult ügyek az iparág embereivel.

Priyanka Chopra, a 2000-es Miss World ikonikus győztese óriási sikereket ért el hazájában, Indiában, ahol virágzó színészi karriert épített. A sztárság ellenére merész döntést hozott, hogy Hollywoodba költözik, ami megmutatta rugalmasságát és elszántságát.

Chopra elismerte a bollywoodi kihívásokat, és elárulta: „Az iparágban sarokba szorítottak”. Casting-problémákkal és interperszonális konfliktusokkal küzdött, és felismerte, hogy szüksége van egy kis szünetre.

„Voltak olyan emberek, akik nem castingoltak engem, voltak nézeteltéréseim az emberekkel” – tette hozzá Chopra. Ekkor rájött, hogy a harc már nem éri meg.

Karrier szünet, majd egy új ajtó nyílt meg.

Indiai színészi karrierjét szüneteltetve megragadta a lehetőséget, hogy az amerikai zeneiparban próbálkozzon, és a 2010-es évek elején szerződést kötött az Interscope Records-szal.

Erre a váltásra reflektálva Chopra megosztotta: „Amikor jött ez a zenei dolog, úgy voltam vele, hogy tudod mit, elmegyek Amerikába”.

Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Pitbull és Will.i.Am, de rájött, hogy igazi tehetsége inkább a színészetben rejlik, mint a zenében. Ennek eredményeképpen elkezdett Hollywoodban szerepeket keresni, mert saját szavaival élve úgy érezte, hogy „otthon amúgy is nehézségeim voltak azzal, hogy olyan filmekben kapjak szerepet, amilyenekben szerettem volna”.

Hollywoodi lendülete.

Az a vágy hajtotta, hogy kitörjön a Bollywoodban őt akadályozó korlátokból, és magáévá tette Hollywoodot. 2015-ben Priyanka megszerezte a Quantico című sorozat főszerepét, ami sorsfordító pillanat volt, és meghatározta a karrierjét. Így emlékezett vissza: ”Az az egy meghallgatás az életemnek abban a szakaszában tényleg meghatározó volt számomra.

Azóta jól boldogul Hollywoodban, olyan kasszasikerfilmekben ékesítette a vásznat, mint a Baywatch és a Mátrix: Feltámadások.

A szerelemre is rátalált, miután Hollywoodba költözött, és románcot kezdett Nick Jonasszal. Priyanka Chopra visszaemlékezett arra, amikor 2000-ben Miss Worldnek koronázták, miközben későbbi férje, Nick Jonas még csak hétéves kisfiú volt.

via