Érdekesség

Miért nem hajlandó Lionel Messi a feleségén kívül más nőt megérinteni

„A lelke minden fájdalmával együtt” – mondja Messi – „a feleségem mindig támogatott és elkísért engem”. Szerelmi történetük tinédzserkorukban bontakozott ki, és azóta is mélyen őrzi az okokat, amiért soha nem kerül túl közel más nőkhöz.

Messi és Antonela Roccuzzo gyerekkori szerelmesek.

Az argentin Rosario szívében kezdődött Messi és Roccuzzo története. Egy kötelék, amelyet a sors fonala és a kölcsönös kapcsolatuk kovácsolt össze: Messi gyerekkori barátja, Lucas Scaglia, aki történetesen Roccuzzo unokatestvére volt. Akkor is kapcsolatban maradtak, amikor Messi Barcelonában folytatta futballkarrierjét.

Történetük azonban 2005-ben változott meg, amikor Messi visszaszárnyalt Argentínába, hogy megvigasztalja Roccuzzót, miután tragikusan elvesztette legjobb barátját.

Legalább 2009 óta egy párt alkotnak, de kapcsolatukat csak később fedték fel a nyilvánosság előtt. Bár szerelmi életüket általában titokban tartják, a pár a rajongókat alkalmanként a kulisszák mögötti bepillantásokkal ejti rabul románcukról.

Roccuzzo szépsége tagadhatatlanul magával ragadó, de Messi elkötelezettsége messze túlmutat a külsején.

A 2017-es rosariói esküvőjük igazán figyelemre méltó volt, gyakran az „évszázad esküvőjeként” emlegetik. Az esküvőn 260 vendég volt, köztük olyan híres nevek, mint Luis Suárez, Gerard Piqué és Shakira. Messi olyan mélyen ragaszkodik a feleségéhez, hogy kerüli a testi kapcsolatot más nőkkel.

A hírek szerint azért hajtott, hogy a világ legjobb focistája legyen, hogy szép életet építsen Roccuzzo számára. Ám miután összekötötték az életüket, női rajongók hulláma igyekezett próbára tenni a hűségét. Az egyik neves szuperrajongó, az influencer Suzy Cortez még a végletekig is elment. A testére tetováltatta Messit, és fotókat küldött neki, amelyeken az ő mezét viseli.

Messi válasza határozott volt – azonnal letiltotta a nőt.

Messi tartózkodik a más nőkkel való testi kontaktustól, mert számára az intimitás csak a feleségének és csakis neki van fenntartva.

A figyelmes szemek gyakran kapták Messit meglehetősen furcsa pózokban, amikor olyan nőkkel fotózkodott, akik nem a felesége. A karjai általában az oldalán lógnak, vagy a zsebében rejtőznek, és ódzkodik attól, hogy a nők köré fonja őket.

Állítólag ez a viselkedés abból fakad, hogy meg akarja óvni a médiát attól, hogy félreértelmezze a fotókat, és illetlenséget sugalljon ott, ahol nincs is. Még a Shakirával készült pillanatképen is távolságtartóan viselkedett, ezzel is hangsúlyozva kapcsolatuk tisztán plátói jellegét.

Messi megingathatatlan elkötelezettsége, hogy távolságot tart más nőktől, figyelemre méltó példa lehet a házas férfiak számára, különösen azok számára, akik olyan szakmában dolgoznak, ahol sok vonzó nővel találkoznak. Feleségét és gyermekeit helyezi előtérbe, következetesen kimutatja lelki társának mélységes szeretetét. A hűségnek ez a szintje valóban kivételes és csodálatra méltó.

via