Érdekesség

Selena Gomez visszavág a rajongóinak, akik szerint új barátja „csúnya” hozzá képest

Nemrég Selena Gomez azzal lepte meg rajongóit, hogy leleplezte romantikus kapcsolatát Benny Blanco zenei producerrel. És annak ellenére, hogy bejelentette, boldog a barátjával, úgy tűnik, néhány rajongó még mindig kételkedik abban, hogy Benny illik-e hozzá.

Selena rajongói kételkednek Benny hitelességében

A fő ok, amiért Selena rajongói nem örülnek új barátjának, az a férfi 2020-as interjúja, ahol rossz fényt vetett rá. Akkor Benny Justin Biebert dicsérte, miközben látszólag finom kritikát fogalmazott meg Selena Gomezzel és más hírességekkel szemben, akik sminkcsaládot indítottak.

A producer így fogalmazott: „Justin nem egy olyan sablonos popművész. Mint tudod, az olyanok, hogy ‘Ez az új kislemezem és itt a sminkcsaládom’. És ő, Justin meg azt mondja: ‘Van egy pattanásom, és ma szorongok.’ Mindig is őszinte volt ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.”

Fontos megjegyezni, hogy Selena Gomez ugyanabban az évben alapította meg sminkcsaládját, mint amikor az interjú volt.

Szerintük a férfi „csúnya” is, hogy randizzon vele

Azonban nem ez az egyetlen ok, amiért Selena rajongói továbbra is elégedetlenek a Bennyvel való kapcsolatával. Néhányan úgy gondolják, hogy nem elég jóképű.

Egy több ezer lájkot kapott vírusos tweet-sorozatban a közösségi média felhasználói kegyetlenül Benny külsejét, testét és magasságát célozták meg, mint okokat, amiért Selena-nak nem kellene randiznia vele.

Egy Twitter-felhasználó még azt is mondta: „Amikor Ariana Grande részt vesz egy „ki randizik a legrondább férfival” versenyen, és az ellenfele Selena Gomez”, míg egy Instagram-felhasználó „csúnyának” nevezte Bennyt.

Minden kritika ellenére úgy tűnik, kapcsolatuk komoly

Selena saját Kill Em with Kindness című dalának tanácsait követve nyilvánosan azt mondta: „Jobban bánt velem, mint bármelyik ember ezen a bolygón”. Egy másik alkalommal azt is hozzátette: „Ő még mindig jobb, mint bárki más, akivel valaha együtt voltam. Ezek tények.”

Egy kommentelőre válaszolva, aki megkérdőjelezte a döntését, hogy Bennyvel randizik, Selena ezt írta: „Ó, édesem, 18 éves korom óta terápiára járok. Tudom, mi a legjobb nekem, és addig fogok harcolni, amíg meg nem kapom, amit megérdemlek. Értékelem a megfontolatlan hozzászólásodat, de én növekszem.”

Minden negatív komment ellenére az énekesnő állítólag jól érzi magát a Blancóval való kapcsolatában. A forrás szerint: „Annyira biztonságban érzi magát vele, ezért úgy érezte, itt az ideje, hogy megossza a rajongóival, mennyire boldog”.

Nem ez az első eset, hogy Selena kellemetlen megjegyzéseket kap. Korábban az énekesnőt a vörös szőnyeges megjelenése miatt szégyenítették meg, de ugyanolyan méltósággal kezelte ezeket a negatív véleményeket.

via