Érdekesség

Adele találkozott bálványával a Grammy-díjátadón, és ez egy elképesztő pillanat volt

Az, hogy van egy bálványod, azt jelenti, hogy csodálsz valakit és felnézel rá, legyen az egy híresség, családtag vagy akár egy barát. De ha valaki olyanról van szó, akivel még nem találkoztál, és végre lehetőséged nyílik találkozni vele, az egy pokolian nagy valóra vált álom lehet – még akkor is, ha te magad is valakinek a példaképe vagy. Az öröm pillanatában úgy érezheted, mintha minden csillag együtt állt volna, amikor szemtől szemben állsz valakivel, aki nagy hatással volt az életedre.

Adele számos hírességgel találkozott már karrierje során, de nem azzal, akit a legjobban bálványoz. „Valaki, akivel még sosem találkoztam, akitől szerintem tényleg sírva fakadnék, az The Rock, de tudom, hogy mostanában Dwayne Johnsonnak hívják”. Amikor Adele fiatalabb volt, „a legnagyobb pankrációrajongó” is volt.

A gyönyörű énekesnő egyszer olyan közel volt ahhoz, hogy találkozzon vele a koncertjén, de a sors másképp döntött. „A minap virágot küldött nekem, mert ő és a felesége nem tudtak eljönni a koncertemre. Szó szerint leestem a székemről. Ő elképesztő. Egyszerűen hihetetlen. Csak azt akarom, hogy a haverom legyen. Azt akarom, hogy a barátom legyen.”

A 2023-as Grammy-díjátadó során Los Angelesben Adele 7 trófeára volt jelölve. Ő és The Rock is jelen volt a ceremónián, Adele azonban nem tudta, hogy a férfi is ott lesz, és váratlanul érte, amikor a házigazda, Trevor Noah bemutatta őket.

Adele a barátja, Rich Paul mellett ült, amikor Noah odament hozzá. Azt mondta: „Az a személy, akivel Adele mindig is szeretett volna találkozni, de soha nem találkozott, az Dwayne Johnson. Aztán kiderült, hogy a férfi is nagy rajongója. Ma este nincs itt Dwayne Johnson, de van itt valaki, akit The Rocknak hívnak.”

Noah hatásos szavai alatt a közönség zúgni kezdett az arénában, és The Rock odament Adele asztalához, hogy megölelje őt. Ez az örömteli pillanat annyira felemelő volt, hogy az emberek elkezdtek tweetelni a találkozásukról. „Az eddigi legjobb pillanat” – írta egy ember. „Óóó, ő egyszerűen a legédesebb, legkedvesebb szívű srác, akivel csak találkozhatsz és akit csak kedvelhetsz” – tweetelte egy másik.

via