Érdekesség

Anne Hathaway viselkedését bunkóságnak minősítették a rajongóknak integető vitatott videó után

Egy Anne Hathawayről készült videó miatt a rajongói azon vitatkoztak, hogy bunkó volt-e vagy sem. A klipben az olaszországi Valentino divatbemutatót követően a rajongókkal beszélgetett.

Miközben az autójához sétált, Hathaway olaszul szólt az izgatott tömegnek, hogy nyugodjanak meg, és elmagyarázta, hogy nem tud mindenkivel fotózkodni, mert túl sokan vannak. Felajánlotta azonban, hogy megáll és integet a fotókhoz. Egy rajongótól elnézést kért, amiért nem tudott vele fotózkodni, mert akkor mindenkivel együtt kellett volna fotózkodnia.

„Nem tudok mindenkivel fotózkodni” – mondja Hathaway a videóban. „De ideállok és integetek, ha szeretnél egy fotót készíteni. Nem tudok aláírni, túl sokan vagytok”.

Hathaway megköszönte a tömeg megértését.

A rajongók véleménye vegyes volt. Néhányan úgy gondolták, hogy Hathaway udvarias volt, és nem volt köteles foglalkozni a rajongókkal, míg mások úgy érezték, hogy lekezelő és ál-udvarias volt. Hathaway, aki már korábban is szembesült az internetes gyűlölettel, 2022-ben megosztotta, hogy megtanulta elkerülni a negatív híroldalakat, hogy megvédje a mentális jólétét.

A korábbi kritikákra reflektálva kifejtette: „Nem akartam, hogy bármi közöm legyen ehhez a negatív energiához. Nem akartam többé művészetet alkotni erről a helyről. Nem adnék többé teret neki, nem élnék félelemben tőle, és nem beszélném a nyelvét semmilyen okból.” Hathaway így zárta: „A gyűlölet számomra az élet ellentétének tűnik, amelyben semmi sem tud rendesen növekedni”.

Hírességnek lenni hihetetlen kihívás lehet a magánélet gyakori megsértése miatt. A hírességek gyakran találják magukat állandó megfigyelés alatt, a nyilvánosság és a média belemerül a magánéletükbe. Az állandó figyelem és a magánélet hiánya megviselheti a mentális és érzelmi jólétüket.

via