Érdekesség

Egy férfi 6 órát áll egy járaton nemes okból

Heves vitát váltott ki a közösségi médiában egy vírusos tweet egy férfi gesztusáról a felesége felé. A tweethez egy kép is tartozik, amelyen egy férfi áll egy repülőgép folyosóján, miközben egy nő fekszik 3 üres ülésen. A tweetnek erős háttértörténete van, de annak ellenére, hogy teljesen pozitív, nem mindenki ért egyet azzal, hogy ez az, amit mindannyian „Igazi szerelemnek” nevezhetünk.

A férfi nemes cselekedete sokak szívét rabul ejtette.

Egy férfi nem mindennapi tettet hajtott végre a szerelem nevében, de ez elég nagy port kavart az interneten. Az ismeretlen hős állítólag úgy döntött, hogy hat hosszú órán át áll egy repülőút során, hogy felesége békésen aludhasson a három teljesen üres üléssoron.

Mindannyian hallhattuk Bruno Mars egyik dalát, aki egyszer azt énekelte: „Elkapnék egy gránátot érted, Pengére dobnám a kezem érted, Vonat elé ugranék érted, Tudod, hogy bármit megtennék érted”. És talán még egy elfelejtett sort lehetne hozzátenni, ami így szólna: „Hat órát állnék érted egy repülőn, és feladnám érted az egész üléssort”.

És valóban ezt csinálta ez a férfi egy hosszú és kimerítő repülőúton.

Az emberek csodálkoztak a férfi tettén, de sokan kritikusan álltak hozzá.

Egy Courtney Lee Johnson nevű személy az X-en osztotta meg a férfi romantikus és önzetlen tettéről készült fotót, ami a következő felirattal járt: „Ez a fickó hat órán át állt, hogy a felesége aludhasson. Na ez a szerelem”.

A képen egy férfi látható, aki közvetlenül a repülőgép folyosóján áll. Több ülés tetejének támaszkodik, míg egy nő, feltehetően a felesége, mindhárom ülésen fekve, kényelmesen alszik.

A fotó gyorsan vírusként terjedt az interneten, több mint 13 ezer lájkot gyűjtött és rengeteg kommentet váltott ki. A férfi tettéről azonban teljesen eltérőek a vélemények, sokan megkérdőjelezték, hogy valóban az „igaz szerelemről” tanúskodik.

Az egyik felhasználó kritikát fogalmazott meg a tettet illetően, és azt írta: „Ez nem szerelem, ez mérgező. Miért áll hat órán keresztül, és a nőt ez nem zavarja?”. Egy másik egyetértett: „El kell engednünk ezt az elképzelést a szerelemről, ami szenvedéssel jár”.

Sokan voltak olyanok is, akik megkérdőjelezték a posztban megfogalmazott állítás helyességét. Azt mondták, hogy egy kereskedelmi járat aligha engedhet meg bárkit is hat órán keresztül a folyosón állni. Egy személy azt írta: „Senki sem állhat és zárhatja el a folyosót a járat teljes időtartama alatt. Megparancsolták volna, hogy üljön le, vagy leszállították volna a járatról”.

via