Érdekesség

„Anyám elhagyta apámat egy nőért” – Mandy Moore, a Séta a múltba sztárja bepillantást engedett családi életébe

Mandy Moore színésznő és énekesnő sok tinédzser számára vált ikonná, miután Shane West oldalán játszott a Séta a múltba című filmdrámában. Érdekesség, hogy Moore egy sor Disney-projektben is részt vett, például Aranyhaj hercegnő hangjaként szerepelt az Aranyhaj és a nagy gubanc (2010) című Disney animációs fantasy-musicalben. Ezek az érdekességek azonban itt még nem érnek véget, hiszen a sztár egy „különleges” családba is beleszületett, amiről hamarosan ebben a cikkben olvashatsz.

Moore édesanyja elhagyta az apját egy nő miatt.

Mandy Moore szülei 23 éves korában váltak el. A szakítás körülményeit azonban nem osztották meg a nyilvánossággal, egészen addig, amíg Moore egy évtizeddel később egy interjúban meg nem nyílt a részletekről. Kiderült, hogy az édesanyja egy nőért hagyta el a férjét.

Moore véletlenül értesült szülei válásáról.

A hír mind az apját, mind magát Moore-t váratlanul érte. Véletlenül értesült róla egy e-mailből, amit nem kellett volna elolvasnia. Karácsonykor Moore mindkét szülőjének laptopot vett, és beállította az e-mail fiókjaikat. Hirtelen egy neki és a testvéreinek szánt üzenettervezetet talált, amelyben az édesanyja bevallotta, hogy talált egy nőt, és el akar válni az apjuktól.

Moore-t frusztrálta a szülei szakítása, de végül az volt számára a legfontosabb, hogy az anyja a hiteles önmaga volt. Később az apja újra megnősült, és boldog életet él.

A családja valóban „rendkívüli”.

Moore elismeri, hogy családja „rendkívüli eset”. Azt is megosztotta, hogy 2 testvére meleg és korán coming outoltak. És még az apja is megkérdezte tréfásan, hogy nem akar-e valamit megosztani. Ami a színésznőt illeti, most már férjhez ment egy férfihoz és 2 gyermeket nevel.

A szakítás ellenére Moore büszke a családjára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

scottmoore80 (@scottmoore80) által megosztott bejegyzés

Moore boldog, hogy ő és a családja olyan korban él, amikor mindenki igazán önmaga lehet, és közben védve van. Mint megjegyezte: „Úgy érzem, olyan korban vagyunk a kultúránkban, amikor sokkal nyitottabb párbeszédre vagyunk képesek. Bátorít és izgatott vagyok, hogy végül eljutunk egy olyan pontra, ahol mindez nem számít. Az orientáció nem lesz többé tényező.”

A szülei szakítása ellenére pedig örül annak, hogy szerettei nem titkolják, kik ők, és nincsenek többé titkok közöttük. Moore őszintén csodálja édesanyját és testvéreit, és mindenben támogatja őket, amiben csak tudja. Hozzáteszi: „Semmi sem tesz boldogabbá, mint látni, hogy bárki megéli hiteles önmagát és a szeretetet választja. Ha valaki megtalálja a szerelmet, azt támogatom, tisztelem és ünneplem”.

A színésznő 2 gyermek boldog anyukája.

A színésznő most a saját 2 fiát neveli, és folytatja a szülei által elkezdett különleges hagyományokat, köztük a karácsonyiakat is. Az ünnepeket a családjával tölti, mivel Moore jelenleg szülési szabadságon van. A színésznő tavaly adott életet második fiának – egy évvel az első fia születése után. Ezt az édes bejelentést egy Instagram-posztban tette meg: „A szívünk megduplázódott, és a szeretet azonnalisága megdöbbentő. Ő szavakkal kifejezhetetlen, és annyira hálásak vagyunk a négytagú családunkért!”

Neked tetszik Mandy Moore munkássága? És egyetértesz vele abban, hogy olyan korban élünk, amikor mindenki lehet autentikus önmaga?

via