Érdekesség

Emily Ratajkowski elmagyarázza, hogy erős nőnek lenni, miért okozott neki kihívást a szerelmi életben

Nem vitathatjuk, hogy Emily Ratajkowski napjaink egyik legbefolyásosabb és legelismertebb nője. De bár a szakmai életében hatalmas sikereket ért el, úgy tűnik, a 31 éves nőnek nehéz dolga van, ha a szerelmi életéről van szó.

Emily 2022 júliusában 4 év házasság után szakított férjével, Sebastian Bear-McClarddal, akivel van egy közös egy 1 éves kisfiuk, Sylvester. Válása után a 31 éves nőt rövid időn belül Brad Pitt-tel hozták kapcsolatba, 2022 novemberében pedig rövid ideig randizott Pete Davidson-nal, majd ezt követte még néhány románc, amelyek nem tartottak sokáig.

Ami a szakmai életét illeti, a modell és színésznő a maga ura, aki még könyvet is írt, és saját podcastje is van. A műsora egyik legutóbbi epizódja során pedig Emily nyíltan beszélt arról, hogy milyen ”igazságtalan” módon befolyásolhatja a magánéletét az, hogy független nő.

Ratajkowski kifejtette, hogy az, hogy erős és független személyiség, elsőre vonzó tulajdonság lehet a partnerei számára, azonban azt veszi észre, hogy hamar elkezdik meggondolni magukat, mert a függetlensége megfélemlítő lehet.

Ráadásul a fiatal nő, aki egyszer már utalt arra, hogy biszexuális lehet, kifejtette, hogy meg tudja érteni a gondolatot, hogy inkább „nőkkel randizzon”. És hogy egy nővel való együttlét enyhíthetné a kapcsolati problémáit.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Emily nem siet egy újabb kapcsolatba lépni. Egy nemrégiben adott interjúban elárulta, hogy imád szingli lenni. Megjegyezte: „Élvezem a szabadságot, hogy nem kell aggódnom amiatt, hogy miként vélekednek rólam.”

Azt is elmagyarázta, hogy most már nem hajlandó elviselni azt, amit a múltban. Azt is világossá tette, hogy most már csak a fia, Sylvester az egyetlen prioritása. Ratajkowski kitart amellett, „Nem tartozom senkinek semmivel – a fiamon kívül, csak a fiamnak, ő az egyetlen ember.”

Egyetértesz Emily Ratajkowskival abban, hogy az erős és független nőknek nehéz dolguk lehet, ha a szerelmi életükről van szó?

via