Emberek Érdekesség

Gwyneth Paltrow inkább 50, mint 30 éves szeret lenni

A társadalmi sztereotípiák ellenére Gwyneth Paltrow bebizonyítja, hogy a korod csak a fejedben létezik. Ő 50 éves, és büszke rá. Kényelmesen jelenik meg smink nélkül vagy éppen bikiniben. Ez pedig az önszeretet igazi megtestesítője!

Minden reggel egy kanál kókuszolajjal kezd.

Gwyneth nem fél a ráncoktól vagy az öregedéstől, de ez nem jelenti azt, hogy nem törődik magával. Egy interjúban megosztotta, hogy az első dolog, amit ébredés után csinál, az a kókuszolajos öblögetés: „Egy kanálnyit teszek a számba. Miközben elhúzom a függönyöket, meg minden, körbe-körbe forgatom. Ez egy ayurvédikus módszer a baktériumok eltávolítására a szájból.”

Elfogadja az emberségét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

Minden változás a testében normális, mondja. Csak szeretni is kell: „Elfogadom a foltokat és a meglazuló bőrt, a ráncokat. Elfogadom a testemet, és elengedem azt az igényt, hogy tökéletes legyek, tökéletesen nézzek ki, dacoljak a gravitációval, dacoljak a logikával, dacoljak az emberiséggel. Elfogadom az emberségemet.”
Az egyik módja annak, hogy jobban élvezze az életet, az, hogy lelassít és szűkebbre szabja a körét. Olyan apró dolgok válnak fontossá, mint a vacsora elkészítése.
Számára az is kulcsfontosságú, hogy fenntartsa a magánéletét, és továbbra is erős kapcsolatot építsen a férjével: „Szeretném továbbra is megnyitni önmagam legmélyebb részeit a férjem előtt, még akkor is, ha ez megijeszt”.

Sokkal jobb neki 50 évesen, mint 30 évesen.

Az 50 éves lét nem ijeszti meg, sőt, épp ellenkezőleg. Azt mondja, hogy amikor 30 éves lett, olyan nagy nyomást érzett, hogy meg kell házasodnia és gyereket kell szülnie. Aztán 40 évesen nagyon megijedt. A színésznő elkezdte kérdezgetni magát arról, hogyan szeretne öregedni, és mit szeretne a jövőben.
Most már remekül érzi magát, és megtalálta a helyét a világban.

Fiatalnak maradni nem csak a kozmetikai beavatkozásokról szól, hanem kemény munka az elméddel és az életmódoddal. Lényeges, hogy minden életkorban megtaláljuk a szépségünket.

via