Érdekesség

Az 56 éves Pamela Anderson leveti a sminket egy fotózáson, és néhányan kritizálják őt

Pamela Anderson, a merész divatválasztásairól ismert 56 éves színésznő nemrég egy újabb divatkampányt karolt fel. A magával ragadó képeken Anderson különböző ruhákat mutatott be, de egy figyelemre méltó választás kiemelkedett: a sminkmentesség mellett döntött.

A divatfotózás a Proenza Schouler számára készült

A luxusmárka 2024-es tavaszi kollekciójához Anderson magabiztosan mutatta meg friss, smink nélküli arcát. Hagyta, hogy szeplői kerüljenek a középpontba. Miközben olyan elegáns darabokba öltözött, mint egy szalagos hálós ruha és egy monogramos kasmírpulóver, Anderson letisztult arca egyedi színt kölcsönzött a divatfotóknak.

A Proenza Schouler nem mulasztotta el, hogy Andersont közeli felvételeken is megörökítse, többek között egy feltűnő fotót is készítettek róla egy vörös ruhában, amely a „Baywatch” napokat idézi. A színésznő hullámokat vert a divatvilágban, korábban a Pandora ékszerek arca lett, és a Párizsi Divathéten smink nélküli megjelenésével kápráztatta el a közönséget.

Egy smink nélküli utazás

Pamela Anderson sminkmentes utazása nem volt szándékos stratégia. Miután februárban a WWD digitális címlapját díszítette, úgy döntött, hogy folytatja a trendet. Választása nem a figyelemért való versengésről szólt, hanem az általa viselt ruhák szépségének kiemeléséről.

Tapasztalatait kifejezve Anderson elmondta, hogy a sminkmentesség a szabadság és a megkönnyebbülés érzését hozta számára. A 2023-ban meghozott döntés nem a szépségszabványoknak való megfelelésről szólt, hanem arról, hogy hű maradjon önmagához, és élvezze az élet újonnan felfedezett perspektíváját.

Időtlen ikon és inspiráció

Anderson elkötelezettsége a sminkmentes életmód mellett akaratlanul is visszakerült a reflektorfénybe. Kezdeti vonakodása ellenére a színésznő a szépség és a divat megtestesítőjévé vált, és ezzel ismét megerősítette ikonikus státuszát.

Sok rajongó támogatta Pamela döntését, hogy megkérdőjelezi a szépségszabványokat. „Ő egy igazi rocksztár. Milyen életet élt ez a nő! És ahogyan újra megtalálja magát! Abszolút csodálat” – kommentálta egy rajongó. „Még mindig csinos. Mindig is rajongója voltam, mindig is az leszek” – tette hozzá egy másik.

Néhányan rámutattak, hogy a stílus nem áll jól neki

Sokan osztották meg aggodalmukat Pamela fotói miatt: „Sajnálom… egyszerűen nem néz ki ugyanúgy….. Kell neki egy kis valami!!! Ha már idősebb vagy, csak egy kis valami” – kommentálta egy rajongó. „Ez szomorú…én 10 évvel idősebb vagyok! De nem sminkelni durva! Pam, neked (egy kis) sminket kellett volna viselned” – tette hozzá egy másik. Mi a véleményed a sminkről és az öregedésről?

via