Érdekesség

Egy tanárnő arra kérte diákjait, hogy színezzenek ki egy sapka képet, csak hogy meglepje őket az alkotásukkal

Egy olyan osztályteremben, ahol a tanulás és a szórakozás találkozik, egy tanárnő klassz ötlettel állt elő, hogy megnézze, mit tudnak a diákjai egy egyszerű sapka képével kezdeni. A diákok nem is sejtették, hogy színező kalandjuk egy fantasztikus meglepetéshez vezet majd.

White asszony kiszíneztette diákjaival egy sapka rajzát.

White asszony, akit a TikTok-on teachingwithmrswhite néven ismernek, egyike azoknak a menő tanároknak, akiket mindenki szeret. A TikTok-on csinálja ezt az „egy tanár élete” dolgot, és nemrég megosztott egy videót, amiről mindenki beszélni kezdett. A videóban White asszony második osztályos diákjai reagáltak egy meglepetés ajándékra, amit ő intézett nekik.

A tanárnő úgy döntött, hogy egy plusz varázslatot ad a diákjai művészeti projektjéhez. Arra kérte a diákjait, hogy színezzenek ki egy egyszerű sapka képet, amit ők egy hirdetőtáblára szántak, de titokban egy tervet eszelt ki az anyukájával. A gyerekek várakozásaival ellentétben a tanárnő egy kis kegyes hazugsággal megkereste tehetséges anyukáját, aki a színes rajzokat ügyesen valódi, kötött téli sapkává alakította át. Mindegyik sapkát úgy készítették el, hogy azokhoz az egyedi színárnyalatokhoz illeszkedjen, amelyeket a diákok a rajzokhoz választottak.

A sapkákat karácsonyi ajándékként kapták a diákjai.

A kötött sapkák nem akármilyen ajándékok voltak, hanem szívmelengető karácsonyi meglepetés, amelyet White asszony készített diákjainak. Az ünnepi karácsonyi pulóverbe öltözött asszony örömmel osztotta meg a pillanatot videón, megörökítve a diákok reakcióinak őszinte izgalmát. Egy egyszerű képaláírással, amely így szólt: „Végre átadtam a diákjaimnak a karácsonyi ajándékaikat!”.

A nő vírusként terjedt el, és az összes sapkát megmutatta a videón.

A videó, amelyen White asszony a kötött sapkákkal lepte meg diákjait, példátlan népszerűségre tett szert. A több mint 40 millió megtekintést összegyűjtve a tanárnő úgy döntött, hogy készít egy sor utókövető videót. Válaszolt a számtalan beérkező kérdésre.

Az egyik visszatérő kérdés arra vonatkozott, hogy miért nincsenek pomponok a sapkák tetején. Emellett a nézők azt is követelték, hogy közelebbről is megnézhessék a diákok által készített egyedi sapkákat. White asszony nagylelkűen bemutatott minden egyes sapkát egy következő videóban, így az online közönség részletes betekintést nyerhetett a különféle alkotásokba, amelyek örömet szereztek az osztályteremben.

@teachingwithmrswhite So excited to see their reactions! #tiktokteacher #christmaslist #teachertok #handmadegifts #christmasgifts #teachersoftiktok #teacher #studentgiftidea #studentgift ♬ original sound – Mrs. White ✨

via