Érdekesség

Az általad választott pillangó felfedheti személyiséged rejtett oldalát

A pillangók a szabadság és a szépség élő szimbólumai. Sok művész használta őket műveiben inspirációként vagy témaként, mivel erősen kötődnek a szabadsághoz és a természet szépségének ábrázolásához. Természetükből adódóan a változást és a bekövetkezhető pozitív eredményeket szimbolizálják. Tudatalattink azonban sokféleképpen szimbolizálja a pillangókat. Elemzi a színeiket, formáikat és kompozícióikat anélkül, hogy tudatában lennénk, mit jelentenek.

Létrehoztunk egy szórakoztató személyiségtesztet, amelyből kiderül, milyen ember vagy az általad választott pillangó alapján.

1.

Érzékeny és őszinte vagy.

Ha ezt a szépséget választottad, az azt jelenti, hogy érzékeny, őszinte és nagyon romantikus vagy. Sok emberrel együttérzel, még azokkal is, akiket nem ismersz, mert rendszeresen mások helyébe képzeled magad. Nagyon érzelmes vagy, és mindig törődsz mások igényeivel és érzéseivel – olyannyira, hogy időnként a saját érzéseidet is elhanyagolod.

A másokon való segítés a természetedben van, és azonnal sietsz valakinek a „megmentésére”. Azonban először mindig magaddal kellene törődnöd, hiszen az érzéseid megosztása olyasmi, amivel nehezen birkózol meg. Nem azért, mert nem akarod, hanem mert úgy érzed, hogy ezzel másokat terhelsz. Mindig szem előtt kell tartanod, hogy a te problémáid ugyanolyan fontosak, mint másoké, és ugyanolyan szépen és kedvesen kell bánnod magaddal, mint másokkal.

2.

Békés vagy.

Ha ezt a pillangót választottad, az azt jelenti, hogy békés és harmonikus ember vagy. Nagyon nyugodt jellemű és földhözragadt személyiség vagy. Az egyik szó, ami meghatározhat téged, az „egyensúly”, és ezt igyekszel alkalmazni az életed minden területén. Úgy gondolod, hogy a magánéleted és a szakmai életed közötti egyensúly megtartása ideális a mentális egészséged szempontjából. Mélyen hiszel abban, hogy a tökéletes egyensúly a boldogság kulcsa.

Könnyen pánikba esel, ha kellemetlen helyzetbe kerülsz, és elég könnyen elveszíted a hitedet anélkül, hogy ezt igazán beismernéd. A környezetedben élők ezt nem igazán látják, mivel inkább elrejted az érzéseidet és eltávolodsz, amíg a saját problémáiddal foglalkozol.

3.

Kreatív lélek vagy.

Az a fajta ember vagy, aki mindenben meglátja a szépséget. Míg sokan talán csak egy virágot látnak, te egy egész univerzumot látsz rajta keresztül. Szeretsz mindent elemezni, még akkor is, ha nem muszáj. A dolgok elemzése a te módszered az élet megértésére. Ez nagyon logikus emberré is tesz téged, és a legtöbb ember nagyon érettnek tart.

A munkádban szereted a tökéletességet, és inkább lekésel egy határidőt, minthogy időben leadj valami átlagosat. Ez munkamániássá tehet, de ez nem zavar, mert szereted, amit a munkádért csinálsz. Az apró dolgokban találsz örömet, ami számodra a világot jelenti, és ezt igyekszel megmutatni másoknak is, akik nehezen értenek meg téged.

4.

Ambiciózus vagy.

Az iskolában az emberek úgy jellemeztek téged, mint aki a legsikeresebb lesz. Nem feltétlenül olyannak, aki milliomos lenne, hanem olyannak, aki ambiciózus, szervezett és eléri a céljait. Hiszel abban, hogy van célod, és arra törekszel, hogy megtaláld és kitűnj benne, mert ez határozza meg a személyiségedet. Nem szereted a lustaságot, és a szorgalmas emberekkel társítod magad, mert ezekkel tudsz azonosulni. Szereted biztonságban érezni magad, és ez néha félelmet kelt benned a kudarctól.

A kudarc a legnagyobb félelmed, de a munkáddal mindig bebizonyítod magadnak, hogy egy lépéssel közelebb vagy a célodhoz. Néha félreteszed a magánéletedet, de a lelked mélyén gyorsan bűntudatot érzel, és megpróbálod jóvátenni a szeretteidnek, amint rájössz. Ez azért van, mert mélyen hiszel abban, hogy csak akkor oszthatod meg a sikereidet, ha a szeretteid melletted vannak.

5.

Lelkes vagy.

Ha ezt a pillangót választottad, az azt jelenti, hogy pezsgő és lelkes egyéniség vagy. Mindenben örömöt találsz, és mindig minden helyzetnek a jó oldalát látod. Az életed álma és célja, hogy minél több tapasztalatot gyűjts, mert hiszel benne, hogy ez az élet igazi értelme. Az egyik legnagyobb félelmed az unalom.

Úgy gondolod, hogy az unalom egy mentális börtön, és az, hogy egy ilyen helyen ragadsz, miközben az egész világ arra vár, hogy felfedezd, a legrosszabb dolog, ami történhet veled, hiszen az élet olyan rövöd és szép. Bár sikerül a megfelelő időben elvégezned a dolgokat, a legtöbbször mégis a határidők betartásával küzdesz. Egyszerre több dolgot is megpróbálsz elvégezni, ami miatt elveszíted a fókuszt, és végül nem leszel produktív, mivel a lelkesedésed útban van. Mivel azonban ez a jellemed hatalmas része, ez az, ami kiemel téged, és el kell fogadnod, ahelyett, hogy megpróbálnál változtatni rajta.

6.

Logikus ember vagy:

Ha ezt a gyönyörű pillangót választottad, az azt jelenti, hogy nagyon logikus és bölcs ember vagy. A környezetedben élők mindig hozzád fordulnak őszinte és építő jellegű tanácsért vagy kritikáért, mert tudod, hogyan válaszd el az érzelmeidet egy-egy helyzettől. Nem hagyod magad érzelmileg belekeveredni semmilyen eseménybe, mert úgy gondolod, hogy ez megakadályoz abban, hogy meglásd, mi a helyes és mi a helytelen. Továbbá az erkölcsöt mindenek fölé helyezed. Mindig arra törekszel, hogy helyesen cselekedj, mert a tiszta tudat az egyik dolog, amit a legjobban értékelsz.

Melyik pillangót választottad? Pontos volt az eredmény a személyiségedről? Kérjük, oszd meg velünk a hozzászólásokban.

via