Érdekesség

Az anya megosztja az internetet, amiért a 11 éves lányának szempilla hosszabbítást csináltatott, mert vörös haja van

Ez az anya nem ismer határokat, ha a lánya kényeztetéséről van szó. Tekintettel arra, hogy a 11 éves lánynak vörös haja van, ami láthatatlanná teheti a szempillákat, az anyukája úgy döntött, hogy egy szempilla-hosszabbítással kényezteti. Az interneten azonban nem mindenki értett egyet a döntésével.

A természetes szempillái nem annyira láthatóak.

Roxy Jacenko, aki egy ismert 42 éves üzletasszony, Instagram-sztorijában osztotta meg a pillanatot, amikor lánya szempillahosszabbítást kapott.

A posztban Roxy kifejtette, hogy Pixie vörös haja miatt a természetes szempillái alig látszanak, és a beavatkozás segített kiemelni a láthatóságukat. Azt írta: „A vörös haj hátránya, hogy úgy nézel ki, mintha szempilla nélkül lennél. Egészen mostanáig.”

Ez vitát indított el az interneten.

Az anya gesztusa azonban megosztotta a véleményeket, és sokan gyorsan kritizálták akcióját. Egy személy megjegyezte: „Túl fiatal még ehhez. Mi lesz a következő, botox és ajakfeltöltés?”, míg egy másik megkérdőjelezte, hogy az anyuka arra használja a „platformját, hogy a fiatal lányokat a szépségszabványok betartására tanítsa?!”

Másrészt sok rajongó dicsérte Jackie-t, amiért törődik a lányával, és érvényesítette a jogát, hogy azt kövesse, ami boldoggá teszi őket.

Néhány követő azt is megjegyezte, hogy a fiatal influencer mesésen néz ki, egyvalaki pedig megosztotta, hogy Pixie korában ő is megcsináltatta a szempilláit.

Ez az anya és lánya sikeres duó.

Édesanyjához hasonlóan a 11 éves Pixie is híres. Egy vagyont keresett azzal, hogy az anyukája által indított játék- és kiegészítő üzletek arca lett. Ennek ellenére arról számoltak be, hogy a kislány már „félig visszavonult” a játékbizniszből, hogy legyen szabadideje a tanulásra.

Jackie-hez hasonlóan egy másik anyuka is vitát váltott ki az interneten, miután bevallotta, hogy közel egy éven keresztül gyantázta 3 éves kislánya szemöldökét.

via