Érdekesség

Az anya megosztja az internetet, miután azt állítja, hogy önbarnítózza a 4 hónapos kisfiát, mert túl sápadt

Egy fiatal anyuka senkit sem hagyott hidegen, amikor elárulta, milyen meglepő bőrápolási rutinja van a babájának, hogy rózsásan és napcsókoltan nézzen ki. És bár sokan felháborodtak, miután megtudták ezt, mások egyetértettek vele, sőt bevallották, hogy ők is így tennének, ha nekik is lenne egy kisgyermekük.

Néhányan megdöbbentek.

A 21 éves Kylen Suttner készített egy videót, amelyben elárulta, hogy önbarnítót használ 4 hónapos kisfián. A videóban sugárzó kisfia vele együtt jelent meg, aki az önbarnítótól olívabarna bőrűnek tűnt.

Az anyuka meglepő vallomása megosztotta az embereket, és még online vitát is indított.
Míg sokan úgy gondolták, hogy a videót viccből készítette, hogy reagáljon az emberekre, akik gyakran megjegyzik, hogy a kisbabája „narancssárgának” néz ki, mások szerint az anyuka komolyan gondolja, és ennek megfelelően kritizálták a tettét.

Egy elégedetlen kommentelő megjegyezte: „Így a baba úgy fog felnőni, hogy azt hiszi majd, hogy természetesen nem elég jó, különösen annak a személynek, akinek feltétel nélkül kellene szeretnie őt”.

Mások amiatt aggódtak, hogy a baba érzékeny bőre megsérülhet a barnítókban lévő vegyi anyagok miatt.

Mások azonban teljes mértékben támogatták ezt az anyukát.

Ennek ellenére sok követője megtapsolta Suttnert, sőt, meg is dicsérte őt ezért a döntéséért. Az egyik anyuka bevallotta: „Én is barnítom a babámat, és néhányan egyszerűen nem értik.”
Egy másik személy rámutatott „Imádom ezt, bárcsak nekem is ilyen lenne a bőrszínem”. Egy harmadik személy pedig azt írta: „Fenn kell tartanod a barnaságot, ez egy életstílus!”

via