Érdekesség

„Ő a nagyapád?” – Salma Hayek megosztott egy fotót amin a férjével van, és felzúdulást keltett a rajongók körében

„Csak a pénzért mentél hozzá” – írta az egyik felhasználó. Salma Hayek fülig szerelmes férjébe, a francia milliárdos Francois-Henri Pinault-ba, akit 2006-ban ismert meg a velencei Palazzo Grassi kiállítás megnyitóján. Mindketten odavoltak egymásért, és azóta szerelmük erősebb, mint valaha. Egy ártatlan boldog születésnapot bejegyzés az Instagramon azonban nagy port kavart a rajongók körében.

Szerelmük egy „buta” beszélgetéssel kezdődött.

A pár 2006-ban ismerkedett meg, és nem is sejtették, hogy a csevegésükből valami komoly dolog fog kibontakozni. Salma így emlékszik vissza: „Annyira buta volt. A fociról kezdtünk el beszélgetni. Mindketten megőrülünk a fociért. Aztán a tudományról kezdtünk beszélgetni. Imádjuk az űrkutatást és a fizikát, és ő olyan okos, bájos és vicces volt.” Csak később jött rá, hogy Francois-Henri a tökéletes párja.

Nagy családjuk van.

Salmának és Francois-Henri-nek 4 gyereke van – mostohaanyja 3 gyereknek, akik férje előző kapcsolatából származnak. A színésznő úgy véli, hogy meg van áldva velük. Hayeknek van egy vér szerinti gyermeke is, Valentina, akit 41 évesen hozott világra. A sztár így nyilatkozik: „Mindig is sok gyermeket szerettem volna, de nem sikerült. A testem, mint egy csoda, egyet szült”.

Salma egy intim fotót osztott meg az Instagramon.

Hayek férje vasárnap lett 61 éves, és úgy döntött, megragadja az alkalmat, és az Instagramon fejezi ki szeretetét milliárdos férje iránt. Salma a fotón átkarolja Francois-Henrit, és szerelmesen egy puszit nyom az arcára. Salma egy szívmelengető üzenetet is hagyott: „Boldog születésnapot, szerelmem. Te vagy az én napsugaram, a melegségem, a fényem, az erőm, az örömöm, a szerelmem”.

A poszt rengeteg kritikát kapott.

Nem minden rajongó volt elragadtatva a kedves üzenettől, amit Salma meg akart osztani a világgal. Néhányan rámutattak, hogy feltűnő a különbség Salma és Francois-Henri között. Valaki még azt is meg merte kérdezni, hogy „Ő a nagypapád?” és „Ez az apukája?”. Mások azt állították, hogy csak a milliárdos pénzéért ment férjhez. Szerencsére a rajongók többsége örült a párnak. Valaki azt írta: „Boldog születésnapot! Csodásan néztek ki együtt!”

A korkülönbség valójában nem is olyan nagy.

Úgy tűnhet, hogy Francois-Henri sokkal idősebb Salma-nál, pedig valójában csak 4 év a különbség – Salma 56 éves és 1966-ban született, míg férje 61 éves és 1962-ben született. Tehát nem az „apja” és nem is a „nagypapája”.

Salma azonban tud a pletykákról.

A sztár tisztában van a házasságát övező kritikákkal. Azt mondja: „Nem tudtam, hogy ki ő. Csak hallottam, vagy talán olvastam egy címlapon, hogy hozzáment egy nagyon gazdag fickóhoz. Találkoztam vele, és azt gondoltam, ‘ez a fickó annyira menő, a magabiztossága, a szemei, annyira jóképű és elbűvölő’. Amikor hozzámentem, mindenki azt mondta, ‘ez egy elrendezett házasság, a pénz miatt megy hozzá’ Én meg azt mondtam, ‘mindegy, gondoljatok, amit akartok’. Még csak meg sem sértődtem.”

Nem kell milliókkal rendelkezni ahhoz, hogy jól nézzünk ki, ezt maga Salma is bizonyítja. Ritkán edz, és csak arra ügyel, hogy minél aktívabb legyen napközben. Az egyszerű úszás és a séták a kedvenc időtöltése.

via