Érdekesség Megható

The Rock vadonatúj otthont ajándékozott unokatestvérének, hogy ne kelljen többé nehéz időkkel szembenéznie

Dwayne Johnson, vagy ahogy mi ismerjük, The Rock (A Szikla) nem csak egy rendkívül sikeres színész és pankrátor. Ő egy nagyon nagylelkű ember is. Lehet, hogy hírnevet és gazdagságot ért el, de nem felejtette el azokat az embereket, akik kezdetben támogatták őt. Erre példa az az ajándék is, amit az unokatestvérének adott.

The Rock unokatestvére, Sarona Snuka profi pankrátor. 2009 óta birkózik, és több bajnoki címet is nyert már karrierje során. De a dolgok nem voltak mindig könnyűek számára.

Ahogy The Rock az Instagram-fiókjában megemlítette: „Ez a lány nehéz időszakon ment keresztül, de függetlenül attól, hogy mit dobott neki az élet – MINDIG eltökélt volt, hogy megtörje a kört, és erős és inspiráló egyedülálló anyai példává váljon két legnagyobb inspirációja – lányai, Milaneta és Maleata – számára.”

Azt is hangsúlyozta, hogy a profi pankrátorrá válás nehézségei még nehezebbek a nők számára. De kemény munkájával és elhivatottságával sikerült kivívnia kollégái tiszteletét.

És mivel büszke volt rá, The Rock egy meglepetéssel készült, hogy megváltoztassa az életét: egy vadonatúj luxusotthonnal ajándékozta meg. A lány reakciója könnyekkel telt. „Nem tudom elhinni ezt” – mondja a videóban, amit The Rock az Instagramján tett közzé.

És nem Sarona az egyetlen, akit The Rock meglepett egy életet megváltoztató ajándékkal. Egy vadonatúj autót is adott egy férfinak, aki segített neki megvenni az első autóját. A Sziklának tényleg aranyból van a szíve.

via