Érdekesség

Ismerd meg Miguelt, a kisfiút, aki ellopta a szíveket, mert „jobb a szakálla, mint a legtöbb férfinak”

Vannak olyan emberek, akik igazán egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek kiemelik őket a tömegből. Akár születésüktől fogva örökölték ezeket a különleges tulajdonságokat, akár az idők során alakultak ki, nagyon fontos, hogy értékeljük és büszkén vállaljuk azt, ami mindannyiunkat különlegessé tesz. Míg minden kisbaba rendelkezik pufók pofival és puha, sima bőrrel, Joao Miguel elképesztő mennyiségű hajjal és szőrzettel tűnik ki, ami több ezer követőt szerzett neki, és kíváncsiságot váltott ki különböző platformokon.

Ő egy hétköznapi baba rendkívüli tulajdonságokkal.

Az egész akkor kezdődött, amikor Joao szülei a TikTok-on osztottak meg videókat különleges kisfiukról. Ezek a videók Joao Miguel rendkívüli tulajdonságát mutatták be – az egész testét beborító sűrű barna hajsörényt. Ez a különleges tulajdonság arra késztette az egyik nézőt, hogy humorosan megjegyezze, hogy „35-nek néz ki”. Bár Joao egyébként tipikus kisbaba, a haja elindította őt a sztárság felé vezető úton.

Joao TikTok-fiókja gyorsan több mint 100 000 követőre tett szert, mivel feltűnő megjelenésével vonzotta a nézőket. Emellett egy, a baba kalandjainak szentelt YouTube-csatorna is létrejött, bár jelenleg mindössze három videóval és 36 feliratkozóval rendelkezik.

Szakálla magával ragadta a közönség figyelmét.

Joao Miguel legfigyelemfelkeltőbb tulajdonsága kétségkívül a szakálla, amely a közösségi média felhasználóit megdöbbentette és szórakoztatta. A kommentek özönlöttek, az egyik felhasználó pedig humorosan megjegyezte: „Jobb szakálla van, mint a legtöbb férfinak”. Egy másik játékos módon azt mondta: „Miguel hazavitte a mamát a kórházból, miután megszületett”.

A rajongás ellenére Joao figyelemre méltó szőrnövekedésének valódi oka továbbra sem derült ki. A közösségi média felhasználói megalkották saját elméleteiket, de a szakértők fényt derítettek a jelenségre. A gyermekorvosok szerint a Joaóhoz hasonló, nagyon szőrös babáknak egy lanugo nevű állapotuk van.

Beverly Kupfert gyermekorvos biztosította a szülőket, hogy a csecsemők túlzott szőrnövekedése nem ad okot aggodalomra. Elmagyarázta, hogy ha egy baba lanugóval születik, az általában néhány napon vagy héten belül eltűnik. Egyes esetekben hosszabb ideig is fennmaradhat, ami normálisnak tekinthető, különösen azokban a kultúrákban, ahol a testszőrzet gyakoribb.

Joao Miguel magával ragadó és szívmelengető szenzációvá vált. Miközben rendkívüli megjelenése továbbra is kíváncsiságot és ámulatot vált ki a közösségi médiában, a szakértők megnyugtatnak minket, hogy a szőrzete egyszerűen a természetes variáció megnyilvánulása. Joao Miguel emlékeztet minket arra, hogy az internetnek megvan az ereje arra, hogy a legkülönlegesebb tulajdonságokat is szívmelengető vírusjelenséggé változtassa, amely összehozza az embereket, egy imádnivaló kisbabával.

Időnként úgy tűnik, hogy a természet és a genetika erői a kreativitás forrásából merítenek, és olyan egyéniségeket alkotnak, akiknek páratlan egyedisége és szépsége mindannyiunkat lenyűgöz.

via