Érdekesség

Az ok, amiért Paris Jackson testsminkkel takarta el 80+ tetoválását a vörös szőnyeges megjelenésért

A 2024-es Grammy-gálán Paris Jackson a vörös szőnyegen való megjelenésével elcsavarta a fejeket. Mégsem a ruhája keltette fel az emberek érdeklődését, hanem az, ami hiányzott a megjelenéséből. A rajongók és a megfigyelők kíváncsian vették észre, hogy bár több tetoválása is volt, Paris teljesen tetoválás nélkül jelent meg. Ez kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy miért döntött úgy, hogy az eseményre elrejti az összeset.

Paris Jackson, a néhai Michael Jackson lánya évek óta tetováltatja magát. Rengeteg különböző mintája van, például csakra szimbólumok, könyvekből vett idézetek és a Led Zeppelin által inspirált szimbólumok. Még sok barátnőjével, például Cara Delevingne-nel is vannak egyforma tetoválásai, sőt 2020-ban még a tetoválásban is kipróbálta magát, amikor a lábfejére tetovált.

A 2024-es Grammy-gálán egy pánt nélküli, fekete ruhát viselt, melyen feltárulkozó kivágások voltak, és gondoskodott arról, hogy megmutassa „bűvésztrükkjét”, mivel az összes testművészete látszólag eltűnt. De miért döntött úgy a modell és énekesnő, hogy ideiglenesen elrejti mind a 80+ tetoválását?

Nos, a 25 éves lány egyszerűen csak ki akart próbálni valami teljesen mást és egyedit, és ez volt a válasz. Az Instagramon közzétett humoros reel-ben, amely a következő kérdéssel volt tele: „Miért takarta el Paris a tetoválásait?”, a választ egy hangfelvétel adta meg, amelyben Kim Kardashian egy ma már népszerű idézetet mondott: „Mert ikonikus, és én szeretek ikonikus dolgokat csinálni”.

De a Cover Fx-nek köszönheti a megjelenésében rejlő titokzatosságot. A kozmetikai cég megragadta az alkalmat, hogy bebizonyítsa termékeik minőségét, és Jacksonnal együttműködve alkották meg a lehengerlő átalakulást.

Tyson Fountaine sztár sminkmesterrel az átalakítás élén, szinte felismerhetetlenné vált. Egy time-lapse videón láthatjuk, ahogy a megjelenés életre kel, és lassan eltűnnek a tetoválások a karjáról, kezéről és mellkasáról, így egy lenyűgöző előtte-utána képet kapunk.

A vörös szőnyeges események arról ismertek, hogy a hírességek legszebb megjelenéseit mutatják be. De mivel gyakran járnak ilyen típusú eseményekre, folyamatosan új módszereket kell találniuk, hogy mindenkit lenyűgözzenek. Margot Robbie különösen sokat tett, és még többet is. A Barbie-ban játszott szerepe óta azzal kápráztatja el az embereket, hogy ikonikus Barbie-stílusokat kelt életre, és ezt igazán érdekes volt nézni!

via