Emberek Érdekesség

„Túl soknak tűnik” – Jane Fonda kritizálja Jennifer Lopezt és Ben Afflecket a nyilvános szeretetnyilvánításukért

Jane Fonda aggodalmát fejezte ki Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatával kapcsolatban. A 86 éves színésznő őszinte szerelmi tanácsokat osztott meg a párral, azt ajánlva nekik, hogy minimalizálják nyilvános érzelemnyilvánításaikat.

Jane Fonda aggodalmának adott hangot Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatának dinamikájával kapcsolatban. A 86 éves színésznő nyíltan megosztotta gondolatait a párról, akik több mint egy évtizednyi különélés után 2021-ben újra lángra gyújtották románcukat, Lopez új dokumentumfilmjében, a The Greatest Love Story Never Told című, február 27-én megjelenő filmben való szereplése során.

Fonda a dokumentumfilmben bevallotta, hogy bár támogatja Affleck és Lopez kapcsolatát, mégis aggódik amiatt, hogy a nyilvánosság hogyan látja a kapcsolatukat.

„Szeretném, ha tudnád, hogy nem teljesen tudom, miért, de úgy érzem, hogy közöm van hozzád és Benhez, és nagyon szeretném, ha ez működne” – mondta Fonda. „Azonban ez az én aggodalmam. Mintha túlságosan úgy érezném, hogy próbálsz valamit bizonyítani, ahelyett, hogy egyszerűen csak megélnéd.”

Fonda, aki Lopezzel együtt szerepelt a 2005-ös Anyád napja című romantikus vígjátékban, részletezte a pár nyilvános szeretetnyilvánításával kapcsolatos aggodalmait. „Tudod, minden második fotón ti ketten csókolóztok és ölelkeztek” – említette.

Az 54 éves Lopez nevetve reagált Fonda megjegyzéseire, és azzal utasította el azokat, hogy „mi csak éljük az életünket”.

Fonda azt is megemlítette, hogy aggódik, miután megfigyelte azokat a fotókat, amelyeken az 51 éves Affleck levertnek tűnt Lopez mellett a 2023-as Grammy-díjátadón. „Boldogtalannak tűnik, én pedig azt kérdeztem: ’Ó, Istenem, mi történik?’” – osztotta meg Fonda Lopezzel a dokumentumfilm során.

Lopez csak annyit válaszolt: „Semmi. Azt mondta: ‘Én lettem az ostromlott férfi szimbóluma'”.

Az énekesnő és színésznő nemrég azzal foglalkozott, hogy Ben miért néz ki olyan szerencsétlenül a vele készült képeken, hogy az emberek még vicceket és mémeket is gyártanak róla.

via