Emberek Érdekesség

Nem tartott sokáig, Joe Manganiello újra komoly kapcsolatba kezdett

Izgalmas hírek zúgnak hollywoodi körökben, ugyanis Joe Manganiello, a „Magic Mike” sármos sztárja hivatalosan is kivette magát a forgalomból, és újra romantikára lelt, aminek a bizonyítéka a közösségi médiában mindenhol ott van.

Manganiello, a 47 évesen már rutinos színész, nemrég egy elragadó pillanatkép-sorozattal kedveskedett hatalmas, 2,8 milliós Instagram-követőinek, amelyek mindegyike élénk képet festett a Caitlin O’Connorral való virágzó kapcsolatáról. Ezek közül a képek közül kiemelkedett egy különleges fotó, amely a párt a tiszta szeretet pillanatában örökítette meg Valentin-napi ünnepségük során egy nyüzsgő koncerthelyszínen, Los Angeles szívében. A köztük lévő kémia tagadhatatlan, ami egy mély kapcsolatra utal, amely gyorsan valami igazán különleges dologgá nőtte ki magát.

Olyan hírek láttak napvilágot, amelyek megerősítik, hogy Manganiello és O’Connor jelentős lépést tettek előre a kapcsolatukban azzal, hogy nemrég összeköltöztek, miután románcuk az előző év szeptembere körül kezdődött. Történetükhöz további varázst ad az a felfedezés, hogy Joe és Caitlin is Pittsburghből származik, így nemcsak a város, hanem a felfedezés és a kalandok iránti közös szeretet is közös, ami tovább erősíti a köteléküket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) által megosztott bejegyzés

Caitlin O’Connor a szórakoztatóiparban tör utat magának, és szorgalmasan csiszolja a mesterségét a Santa Monica-i John Ruskin Színésziskolában. Közös útjuk új fejezetet nyit Manganiello életében, miután nemrég elvált Sofía Vergara kolumbiai színésznőtől, ami nyolcéves kapcsolatuk végét jelenti.

Vergara később nyilvánosságra hozta, hogy a különválásuk oka a családalapítással kapcsolatos eltérő nézeteik voltak. Manganiello azonban úgy tűnik, hogy vigaszt és örömöt talált a Caitlinnel való virágzó kapcsolatában, és tárt karokkal és reményteljes szívvel fogadta ezt az új fejezetet.

Manganiello és O’Connor továbbra is lenyűgözik a közönséget tagadhatatlan kémiájukkal és az egymás iránti őszinte szeretetükkel, bizonyítva, hogy a szerelem valóban újból kivirágozhat, még akkor is, miután átvészelte a múlt viharait.

via