Érdekesség

Az új férjem bevallotta, hogy vonzódik a lányomhoz, és nehéz döntést hoztam róla

Egy összetett családi történet, amelyet egy Reddit-felhasználó osztott meg, sokféle, teljesen eltérő reakciót váltott ki. Egy nő olyan nehéz helyzetbe került, amikor választania kellett a férje és a lánya között. Minden felhasználó másképp vélekedett az anya döntéséről és az általa elmesélt történetről. Olvass tovább, hogy megtudd, mi hozta ennyire lázba az embereket.

Egy nő teljesen kétségbeesett állapotban jelentkezett a közösségi oldalon.

Egy 55 éves nő olyan történettel jelentkezett a Redditen, amely sokakat sokkolt. Az anyuka elárulta, hogy 4 éve házasodott össze jelenlegi férjével. Úgy tűnt, hogy a férfi a lánya mostohaapja is.

A lánya egy 23 éves fiatal nő. Nála disszociatív identitászavart diagnosztizáltak. Az ok a sok trauma volt, amit a nő és előző párja szörnyű házasságának végignézése okozott. Emiatt a nő lányának az iskolában is nagyon bonyolult volt a kapcsolata a társaival. Amikor a lány elmondta az anyjának, hogy a társai cukkolják őt, az anya azon nézete, hogy minden gyerek ártatlan, nagyon megkötötte a kezét. Azt mondta a lányának, hogy ha bármit is mondana nekik, akkor úgy tűnne fel, mintha egy felnőtt zaklatna egy gyereket.

A nő kapcsolata a lányával már akkor is bonyolult volt.

A nő lánya mindenért őt hibáztatta a családjukban. A lány depressziója miatt nem ügyelt a higiéniára, és az iskolai viszony még rosszabb lett. Az anya válaszlépésének része volt, hogy megmondta neki, hogy zuhanyozzon le, és új ruhákat vett neki.

Az anya úgy gondolta, hogy ha a lánya vele él, amíg befejezi az iskolát és munkát szerez, az segíthet begyógyítani néhány gyerekkori sebet, ha a második férj és maga az anya egészséges kapcsolatot modelleznek. A lánya azonban most nem jön ki jól a férjével. A lány nagyon introvertált és kreatív, és szeret elmerülni a menekülésben. Így aztán bosszankodik, ha egyedül eszik, és a mostohaapja leül vele szemben és eszik. Azt mondta, hogy később eszik, hogy egyedül tudjon enni.

Egy nap a család olyan helyzetbe került, mint mennydörgés a kék égen.

A nő férje azonban elkezdett távolságtartóan viselkedni vele szemben, és a lánya panaszkodott, hogy túl sokáig időzik rajta a tekintete. Az asszony dühbe gurult, és nagy kiabálás és ajtócsapkodás lett belőle. Aztán a nő azt írja: „Végül a férjem beismerte, hogy vonzódik hozzá, és nehéz egész nap mellette lenni. Azt mondta, hogy ő egy két lábon járó kísértés, és ezért kerül minden kapcsolatot velem”.

A nő nagyon feldúlt volt, amikor ezt hallotta. Azt mondja: „Nem hibáztatom ezért a lányomat, de a helyzet ugyanakkor elviselhetetlenné vált. Valamit tenni kellett volna, és nem tudtam összeszedni a gondolataimat, amikor még mindketten a házban voltak”.

A nő tehát nehéz döntést hozott. Pénzt adott a lányának, hogy hosszabb távon szállodában szálljon meg, és megkérte, hogy vegye igénybe a főiskola rászoruló diákoknak szánt pénzügyi és lakhatási segélyforrásait.

Az anya ragaszkodik ahhoz, hogy nem hagyja cserben a lányát. Csak időre van szüksége, hogy feldolgozza a helyzetet, és nem akarja elhagyni a házát, hogy a lányával lakjon, amikor ki kell találnia, hogy megmentse-e a házasságát vagy sem.

És itt egy történet anyáról és lányáról, akik nem a férfiak miatt veszekednek, hanem inkább együtt mennek dupla randira.

via