Érdekesség

„Inkább ajak vagyok, mint ember”, egy nő nehezen tud enni a nagy ajkai miatt, de nem hagyja abba

Vienna Würstel több szempontból is rendkívüli személyiség. „Plasztikus fantasztikus” szépség rajongónak nevezi magát, és nemrég lenyűgöző, 30 ml-es ajkaival ámulatba ejtette az online felhasználókat. A nő folyamatosan szembesül a könyörtelen online trollokkal, de minden kritika ellenére kitartóan törekszik a még dúsabb ajkakra, és a közösségi médiában mutatja be szépészeti életét és kihívásait.

Vienna elég nagy port kavart az interneten.

Vienna Würstel egy olyan nő, aki már 30 ml ajakfeltöltő anyagot kapott. Ő egy önjelölt „plasztikus fantasztikus” szépségipari influenszer, és nemrégiben vegyes érzésekkel hagyta az internetezőket elképesztően nagy ajkaival.

A spanyolországi Mallorcán élő Vienna nyíltan elárulta, hogy hatalmas ajkai herkulesi feladattá teszik a víz és az italok kortyolgatását. Még úgy is titulálta magát, hogy „több az ajka, mint az ember”. Vienna nem tagadja, hogy a sok figyelem mellett, amit a közösségi média felhasználóitól kap, sokak részéről hatalmas kritikával kell szembenéznie, akik nem hagyják abba, hogy minden Instagram-fotója alatt csúnya kommenteket hagyjanak.

Vienna nagyon eltökélt abban, hogy még nagyobbá tegye ajkait.

Legutóbbi TikTok-videójában a nő elárulta, hogy körülbelül 30 ml töltőanyag van az ajkaiban, és reméli, hogy a jövőben még többet is kaphat. A bátor és elszánt nő eltökélt abban, hogy nem hagyja abba ajkainak még nagyobbá tételét, annak ellenére, hogy minden gyűlölködő kacsához hasonlítja őt.

Azt mondja: „Nagyon-nagyon vágyom még nagyobb ajkakra, és alig várom, hogy ez megtörténjen”. Vienna bevallotta, hogy a nagyobb ajkak jelenleg a legnagyobb álma. Néhány felhasználó azonban nagyon aggódni kezdett, és megkérdőjelezték, hogy Vienna plasztikai műtétei elég biztonságosak-e.

Vienna kitart amellett, hogy minden szépségápolási eljárás biztonságos és örömet okoz neki.

A nő nem győzi nyugtatni a feliratkozóit, hogy a nagy mennyiségű töltőanyag teljesen biztonságos. Ragaszkodik hozzá, hogy minden plasztikai sebésze profi és magasan képzett. Azt mondja: „Ha nem lennének magasan képzettek, nem érnék el az arcomon lévő méreteket, szóval igen, biztonságban vagyok”.

Annak ellenére, hogy dicsérte a száját, Vienna mégis bevallotta, hogy az ivás néha elég nagy kihívást jelent számára. A plasztikai sebész rajongó egy másik klipben bevallotta, hogy az evés egész jól megy neki, ha csak valami puha dolgot eszik. Az italok fogyasztása azonban nehezebbnek bizonyult, mint az evés. Vienna elárulta, hogy az ajkai miatt úgy érzi, hogy nehezen működik, ugyanakkor úgy véli, hogy ez egy kihívás, amihez alkalmazkodnia kell.

És itt egy újabb elképesztő történet egy megállíthatatlan nőről, akinek az volt az álma, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie, és milliókat költött az átalakulására.

via