Érdekesség

John Stamos megoszt egy érzelmes tisztelgést az Olsen ikrek előtt és kulisszatitkokat árul el

John Stamos, Mary-Kate és Ashley Olsen a Bír-lak című elismert tévésorozat forgatásán találkozott először. Míg a színész akkoriban éppen csak belemerült a színészetbe és még fiatal volt, az egypetéjű ikrek még csak újszülöttek voltak. Ashley Olsen idén lett édesanya, és a különleges esemény megünneplésére Stamos egy érzelmes tisztelgést állított össze a híres ikrek számára, elárulva, milyen szerepet játszottak abban, hogy apa legyen, és néhány kulisszatitkot is elárult.

Stamos és az ikrek még a 80-as években találkoztak.

A Bír-lak-ban Stamos Jesse bácsit alakította, míg a nővérek Michelle Tanner szerepét vették át, és a gyermekmunkára vonatkozó törvények betartása érdekében felváltva játszották a karaktert. A sorozatban a lányokat Mary Kate Ashley Olsenként tüntették fel, mert a producerek nem akarták, hogy a nézők megtudják, hogy Michelle-t ikrek alakítják.

A Bír-lak egyike volt azon kevés tévésorozatoknak, ahol egy kisbabás karakter több éven keresztül nőtt fel a kamera előtt, tanúi lehettünk, ahogy a kisgyerekekből fiatal tinédzserekké fejlődnek. A sorozat 8 évada alatt John Stamos és az Olsen ikrek egyre közelebb kerültek egymáshoz.

John Stamos megerősítette a pletykákat, miszerint megpróbálta kirúgatni az Olsen ikreket – akik akkor 11 hónaposak voltak. A lányok folyamatosan sikoltoztak és sírtak a forgatáson, ahogy az újszülöttek általában, és ez befolyásolta a színészek koncentrációját. Ezért megkérte a producereket, hogy találjanak nekik helyettesítőket, ami meg is történt. Végül Stamos meggondolta magát, és kérte, hogy az Olsen ikreket hozzák vissza, mert szerinte a többi gyerek „szörnyű” volt.

Az Olsen-ikrek az elmúlt években visszafogottan viselkedtek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

John Stamos (@johnstamos) által megosztott bejegyzés

Míg mindkét testvér távol élt a reflektorfénytől, 2023-ban felröppent a hír, hogy Ashley elsőszülöttjét köszönti. John Stamos az elsők között akart gratulálni a fiatal anyukának, és összeállított egy videót, ami nem sok szívet hagyott érintetlenül, néhány rajongó még könnyeket is hullatott.

Stamos megosztotta: „Végignézni, ahogy Mary-Kate és Ashley olyan hihetetlenül okos és figyelemre méltó nőkké fejlődnek, amilyenek mára lettek, életem egyik legnagyobb öröme volt. Ha azt mondtad volna, hogy azok a kék szemű babák, akikkel közel 40 évvel ezelőtt a forgatáson találkoztam, 60 évesen még mindig az életem részei lesznek, nem hittem volna neked. Áldott vagyok. Gratulálok Ashley-nek és férjének, Louisnak, akik nemrég köszöntötték kisfiukat.”

Mary-Kate és Ashley Olsen jelentős szerepet játszott abban, hogy Stamos apa szeretett volna lenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

John Stamos (@johnstamos) által megosztott bejegyzés

Az érzelmes visszaemlékező posztban John Stamos őszintén megosztotta: „Két imádnivaló gyerek, Mary-Kate és Ashley kapta Michelle szerepét. Nagy kék szemeik vannak, tágra nyíltak a csodálkozástól. Rögtön tudom, hogy Jessie (Stamos szerepe a sorozatban) és Michelle (az Olsen ikrek szerepe) között fontos kapcsolat van, de ahogy a sorozat fejlődik, úgy nő a kapcsolat. Fiatal vagyok még, de egyszer tényleg szeretnék gyerekeket”.

A színész így folytatta: „Ezek a bájos kislányok, akik olyan élénkek és ragyogóak, a jövőbeli álmok legjobb változatát képviselik. Ők lehetővé teszik számomra, hogy úgy tekintsek az apaságra, mint egy kispadon ülő a baseball-labdára; távolról figyelek, de nem kell elkapnom semmilyen csavart labdát. Elviszem őket Disneylandbe, imádom őket, puszit adok a fejük tetejére, veszek nekik néhány ócska szuvenírt, aztán visszaadom őket a szüleiknek, hogy végezzék el a nehéz munkát. A kisgyerekek, akiknek háttérzajnak kellett volna lenniük, olyan emberekké nőttek fel, amilyenek remélem, hogy egyszer nekem is lesznek. Értékesek, elbűvölőek és okosak. Imádom őket.”

Igazán inspiráló látni, ahogy Stamos, Mary-Kate és Ashley stábtagokból egy életre szóló családdá váltak. Az ikreknek még 40 év után is sikerült megőrizniük az erős köteléket Stamos-al.

via