Érdekesség

„Babát várok!” – Britney Spears és Sam Asghari szerelmi története

„Szóval csináltam egy terhességi tesztet… és uhhhhh nos… Babát várok.” Ezek a szavak felrobbantották az internetet, hiszen aki posztolta őket, az Britney Spears volt. Bizony, a pop hercegnője hamarosan háromgyermekes anyuka lesz, de ez lesz az első babájuk Sam Ashgari-val.

Gratulálunk Britney-nek és Samnek, és szeretnénk megosztani néhányat a legédesebb közös pillanataikból.

Britney klipjének forgatásán ismerkedtek meg 2016-ban.

2016 októberében Sam arra ébredt, hogy az ügynöke hangüzenetet küldött neki: „Van egy klipünk Britney Spears-el. Akarsz benne szerepelni?” Valószínűleg ez a cikk nem létezne, ha nemet mondott volna. De a dolgok jól alakultak aznap. „Annyira izgatott voltam, hogy találkozhatok minden idők legnagyobb művészével… Pillangók repkedtek a gyomromban” – emlékszik vissza.

A szünetekben megpróbált vicces lenni, hogy megtörje a jeget Britneyvel. „Azt mondta: ‘Szia, Britney vagyok’, én pedig azt mondtam: ’Bocsánat. Hogy is hívnak?’” A felvételek között sokat beszélgettek, és ebből a forgatás végére telefonszámcsere lett.

Sam és Britney igyekeztek titokban tartani a kapcsolatukat.

De ez nem olyan egyszerű, amikor mindenhol paparazzók vannak körülöttük. Ezért 2017 újév napján Britney az Instagramon megerősítette a kapcsolatukat. A pár azóta sem szégyelli megmutatni szerelmét a rajongóinak. Utaznak, táncolnak, edzenek, szórakoznak, és egyszerűen csak élvezik az együtt töltött időt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

„Ő motivál engem jobban, mint bárki más… Mindig támogatni fogom őt. Ő egy újabb áldás, ami velem történt” – osztotta meg Sam. Szeret főzni Britney-nek, és azt mondja, hogy a nő kedvenc ételei közé tartozik a pestós tészta és a panini szendvicsek.

És Britney sem rejti véka alá az érzéseit: „Minden nap arra inspirál, hogy jobb ember legyek, és ettől a világ legszerencsésebb nőjének érzem magam!”.

Britney 2021-ben mutatta meg gyémántgyűrűjét, és együtt üdvözölték új barátjukat.

„Nem tudom elhinni!” – voltak az egyetlen szavak, amiket a poszthoz fűzött. És nagyon hamar új taggal bővült a párosuk. Sam a szőrös Porsha-babával lepte meg menyasszonyát. „Ő arra hivatott, hogy feltétel nélkül szeressen téged. És arra lesz kiképezve, hogy megvédjen bárkitől, aki rossz szándékkal kerül a közeledbe”.

…A többi pedig már történelem.

Bár az nem világos, hogy a pár házas-e vagy sem, Britney több posztban is „férjemnek” nevezi Samet. De ez igazából mindegy is, elég csak megnézni, milyen jól mutatnak együtt.

Te hogyan ismerkedtél meg a másik feleddel?

És bár teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a baba neme nem igazán számít, szavazzunk! Írjátok a kommentekbe, hogy „Lány” vagy „Fiú”, attól függően, hogy melyik oldalon álltok.

via