Érdekesség

Ben Affleck szívélyes találkozása Jennifer Garnerrel és a gyerekekkel online vitát vált ki

Amikor Ben Affleck és Jennifer Garner nemrég Olaszországban újra összejöttek a gyerekeikkel, az emberek beszélni kezdtek róla. Az együtt töltött idő valóban szívmelengetőnek tűnt, ami találgatásokhoz vezetett, hogy mit is jelenthet mindez. Néhányan nem tudtak nem elgondolkodni azon, hogy talán valami többről van szó, például hűtlenségről, és a pletykalapok felpezsdültek.

Nemrég Olaszországban találkoztak

Ben Affleck nem tudta abbahagyni a mosolygást, amikor a gyönyörű olaszországi Firenzében találkozott volt feleségével, Jennifer Garnerrel és három gyermekükkel. Stílusosan egy magánrepülővel érkezett, és amint kiszállt, az arca felragyogott az örömtől.

Széttárt karokkal sétálgatott, hiszen egy különleges találkozás várt rá. A 11 éves fia, Samuel alig várta, és az apja felé sprintelt. Egy nagy, szívből jövő ölelésben osztoztak, amely mindent elmondott – az apa és fia közötti szeretetet.

Ben örült annak is, hogy láthatta volt feleségét.

De a szeretet nem állt meg itt. Ben idősebb gyermekei, Violet (17) és Seraphina (14) is ott voltak, hogy tárt karokkal fogadják őt. Szívmelengető pillanat volt, amely megmutatta, milyen erős a családi kötelékük.

A színész izgatottan várta Jennifert és a gyerekeit. Az arca felragyogott, amikor melegen megölelte Jennifert, ami nem maradt észrevétlenül. Sőt, egyesek szerint Ben boldogabbnak tűnik, mint valaha. Nem tudták nem észrevenni a változást Ben viselkedésében.

Szeretettel ölelte meg a gyerekeit.

A távolság és a zsúfolt időbeosztás ellenére, amely néha elválasztja őket egymástól, a barna nadrágba és tengerészkék ingbe öltözött Ben tiszta örömöt sugárzott, hogy újra a gyerekeivel lehet. A firenzei találkozó a feleségével, Jennifer Lopezzel Southamptonban töltött időt követte, így ez a találkozó szívmelengető emlékeztető volt a család fontosságára és a szeretteivel való találkozás örömére.

Az újraegyesülés sok kritikát váltott ki a rajongókból.

Szívmelengető újraegyesülésük nagy port kavart a közösségi médiában. Valaki így kommentálta: „Ilyen boldognak még sosem láttam őt”. Egy másik felhasználó megerősítette: „Hű, tényleg boldognak tűnik”.

Valaki megkérdezte: „Mi történik? Látom a képeket Ben Affleckről és Jennifer Garnerről, ez árulás vagy mi?”. „Ő… képes így mosolyogni?!” Néhányan azt is kívánták, hogy bárcsak Ben és Jen G még mindig együtt lenne.

Más rajongók örülnek Bennek és Jennifernek. „Jó, ha a másik szülővel jóban vannak, még ha exek is. Egy laza ölelés helyénvalónak tűnik.”, „Együttnevelés a javából.”, „Ben egy csodálatos apa. JG gondoskodik arról, hogy a társszülőség zökkenőmentesen menjen. Nagy tisztelet neki.”

Végső soron nagyon jó látni, hogy Jennifer Lopez és Jennifer Garner is remekül kijönnek egymással. De ami még királyabb, az az, ahogy Jennifer Lopez a mostohaanya szerepébe bújt Ben Affleck és Jennifer Garner gyerekeinek – Violet, Seraphina és Samuel -. És ezt nem csak csinálja, hanem sok szeretettel és ragaszkodással teszi. Ez az édes kötelék a két Jennifer között azt mutatja, hogy mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek boldogok és szeretettek legyenek, meleg és egységes családi hangulatot teremtve.

via