Érdekesség

Rebel Wilson először mutatja meg Royce baba arcát egy édes anyák napi posztban

Rebel Wilson, a Koszorúslányok tehetséges sztárja nemrég egy elragadó anyák napi frissítéssel lepte meg rajongóit. A 43 éves színésznő az Instagramon osztott meg egy imádnivaló pillantást drága kislánya, Royce arcáról, örömet okozva ezzel Instagram-követőinek. Rebel számára ez egy különleges anyák napi ünnepség volt, hiszen először ünnepelte anyaként az anyák napját.

„Boldog anyák napját” – írta Wilson a képaláírásban.

Az első megragadó pillanatképen Rebel és 39 éves menyasszonya, Ramona Agruma látható meghitten együtt ülve, a kacagó örömcsemetével, Royce Lillian babával, aki imádnivalóan állt a középpontban. Royce alig öt hónapos korában lopja el a reflektorfényt, egy bájos sapkába, rózsaszín kardigánba és egy kényelmes szürke melegítőbe öltözve. Ramona még egy rózsaszín sapkát is visel, amelyen büszkén olvasható a „mama” szó.

A büszke anyukák boldogságot sugároznak, meleg színű ruhákban.

Ha ez nem lenne elég, hogy elolvadjon a szíved, a poszt második képe Royce lenyűgöző mérföldkövét mutatja be: a saját lábán áll, Wilson kis segítségével. A fotó a tiszta öröm egy újabb értékes pillanatát örökíti meg, ahogy a baba sugárzó mosollyal ragyog, és gyönyörűen néz ki pöttyös ruhájában. Az ehhez hasonló pillanatok emlékeztetnek minket a család csodáira és arra, hogy milyen szép látni a kicsik növekedését.

A gyermekük nem más, mint tiszta szeretet.

Az utolsó képen pedig Royce Lillian rabul ejti a szívünket, ahogy egy szürke takarón fekszik a stégen. Hogy növelje a báját, a kislány egy aranyos strandkalapot visel, amely kiemeli imádnivaló vonásait. Rebel Wilson áhítattal és szeretettel nézi kislányát.

A kommentszekció tele van szeretettel, Royce-t ragyogó lélekként és igazi csodaként jellemzik. Ramona Agruma lila szív emojikkal halmozza el, Paris Hilton pedig csatlakozik, boldog anyák napját kívánva Rebelnek és csodálva Royce szépségét.

Ez egy megható pillanat, amely rávilágít arra a hatalmas örömre, amit Royce hoz az életükbe. Rebel Wilson szívmelengető frissítése az anyaság örömét és szeretetét örökíti meg. Az imádnivaló pillanatképek Royce Lillianről mosolyt és csodálatot csalnak az arcokra, és a kötelékük szépségét ünneplik.

via