Érdekesség

Blake Lively felfedte a szülés utáni testét a nyaraláson, és a rajongók szokatlan részletet fedeztek fel

Blake Lively és Ryan Reynolds már több mint egy évtizede együtt vannak, és egy erős és szerető pár mintapéldája, akiknek nagy a humoruk. Még mielőtt 4 gyermekük szülei lettek volna, Blake megjósolta, hogy Ryan nagyszerű apa és vezető lesz. Nemrég a pár exkluzív pillanatképeket osztott meg a nyaralásukról, és a rajongók meglepődtek, hogy Blake milyen egészségesen nézett ki alig néhány héttel a szülés után. Sőt, egy részletet is elárult az egészségéről, egy szerencsés rajongónak.

Blake bikinis képeket posztolt, a rajongók pedig megdicsérték, hogy nem nyúlt hozzájuk.

Trópusi környezetben, fekete kivágott fürdőruhában mutatta meg Blake Lively a baba születése utáni alakját, és online közössége gyorsan megdicsérte a fotók természetes megjelenését. Az egyik rajongó azt írta: „Szánjunk egy pillanatot arra, hogy értékeljük, mennyire normálisan néznek ki ezek a képek”, míg egy másik rajongó dicsérte Blake-et, amiért nem népszerűsíti az egészségtelen vagy gyors fogyási módszereket, hogy leadja a plusz kilókat.

Azzal, hogy Blake a szerkesztetlen fotók megosztása mellett döntött, az önszeretet és a test elfogadásának pozitív üzenetét küldi rajongóinak. Arra ösztönzi őket, hogy fogadják el természetes szépségüket, ahelyett, hogy a média által felállított irreális és gyakran elérhetetlen normák felé törekednének.

A párnak különleges vendégei is voltak a kiruccanáson.

Vakációjuk alatt Blake és férje, Ryan Reynolds mellett édesanyjuk, Elaine Lively és Tammy Reynolds is csatlakozott hozzájuk, és mindannyian pózoltak egy csoportos szelfihez a homokos tengerparton.

Ryan sosem hagyja ki az alkalmat, hogy tisztelegjen az életében lévő nők előtt, a saját vicces csavarját adva hozzá. Anyák napja alkalmából azt mondta: „Tisztelgek e három hihetetlen anya előtt a bölcsességükért, az erejükért és a képességükért, hogy örökké úgy tűnjön, mintha a saját meglepetés szülinapi bulijuk ajtajában állnának”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

Amikor a hírességek képeket osztanak meg az interneten, minden részletet alaposan megvizsgálnak.

A reflektorfényben élni az életet azt jelenti, hogy a nyilvános fotók minden részletét alaposan megvizsgálják, és ez alól Blake Lively sem kivétel. A színésznő által megosztott tükörszelfin az egyik rajongó kiszúrt egy aprócska tablettás üveget a polcon, és a kommentekben megkérdezte: „Milyen tabletták azok? Osszátok meg”.

Blake válasza: „? Torokgyulladás. Annyira vicces” – lepte meg követőit, és egy szerencsés rajongó el sem hitte, hogy „AZ a Blake Lively” válaszolt neki. Egy másik követő még humorosan azt is javasolta a szerencsés követőnek, hogy vegyen lottószelvényt. Ez a levélváltás ismét bizonyítja, hogy Blake kétlábbal a földön jár és remek humorérzékkel rendelkezik, még akkor is, ha egy olyan bosszantó betegséggel küzd, mint a torokgyulladás.

via