Érdekesség

Cher feltárja titkait a fiatalság megőrzéséhez, és azok teljesen váratlanok

A Good Morning Britain című műsorban nemrég megjelent ikonikus szupersztár, a most 77 éves Cher elárulta, milyen titkai vannak arra, hogy megőrizze fiatalos szellemét és stílusát. Cher meglátásai nem csak a gazdagok és híresek számára vannak fenntartva; ezek olyan bölcsességek, amelyeket bárki beépíthet az életébe, hogy visszafordítsa az idő kerekét.

Cher hitetlenkedésének adott hangot a gondolat kapcsán, hogy egy nap 80 éves lesz, és megjegyezte, hogy ez gyorsabban közeledik, mint szeretné. Ugyanakkor magabiztosan kijelentette, hogy nem tervezi, hogy egyhamar elválnak útjai szeretett farmerjától és hosszú hajától. Saját szavai szerint továbbra is azt fogja csinálni, amit mindig is csinált, mert valóban olyan fiatalosnak érzi magát, mint valaha.

„Emlékszem, amikor a barátnőmmel, Paulette-tel arról beszélgettünk, hogy mikor kell majd levágni a hajunkat és abbahagyni a farmer viselését, mert úgy tűnt, hogy akkoriban ezt csinálták a nők – és ez még nem ütött be” – emlékszik vissza Cher.

Örök fiatalságának egy részét Cher figyelemre méltó családi génjeinek tulajdonította, büszkén említve édesanyját, Georgiát, aki 96 éves koráig élt. Elgondolkodott azon, hogy vajon az, hogy fiatalnak érzi magát, hozzájárul-e ahhoz, hogy fiatalabbnak tűnjön és maradjon. Cher azt is elárulta, hogy mindig képben van a legújabb trendekkel, fiatal és idősebb barátok egyaránt körülveszik, felvállaja autentikus önmagát, anélkül, hogy megpróbálna olyasvalaki lenni, aki nem ő.

A gondolkodásmódja és életmódbeli döntései mellett Cher fiatalos vitalitását elkötelezett fitneszprogrammal tartja fenn, amelyhez a jóga is hozzátartozik. Meglepő módon egy élvezetes finomságnak is hódol: a fagylaltnak. Cher e fagyasztott élvezet iránti szeretete vezetett oda, hogy belevágjon a fagylalt világába, ahol megalapította saját cégét, a Cherlatót. A Cherlato által kínált ízek a kalandvágyáról tanúskodnak, és olyan klasszikusok mellett, mint a csokoládé, olyan egyedi lehetőségeket kínálnak, mint az avokádó és a ropogós kenyérmorzsa.

Cher tartós stílusa és hozzáállása a bizonyíték arra, hogy a kor csak egy szám, és az önmagunkhoz való hűség az időtlen fiatalság végső kulcsa.

via