Érdekesség

Kelly Osbourne kitart amellett, hogy nem volt semmilyen szépészeti műtéte, és ezt így magyarázza meg

A kozmetikai beavatkozások személyes döntés kérdése, és a hírességeknek jogukban áll, hogy úgy foglalkozzanak ezekkel a pletykákkal, vagy úgy utasítsák el őket, ahogyan jónak látják. Egy nemrégiben adott interjúban, a The Osbournes podcast várva várt visszatérésével 5 év szünet után, Kelly Osbourne egyértelműen eloszlatta a plasztikai műtétjével kapcsolatos pletykákat.

„Botoxot csináltattam, ennyi” – jelentette ki. „Furcsa, mert most, hogy lefogytam, mindenki kritizál és próbálja kitalálni, hogy mit csináltam, pedig tényleg csak lefogytam. Csak az arcom formája változott.”

Egy 2021-es Instagram-videóban a tévés személyiség korábban már foglalkozott ezekkel a pletykákkal, és kijelentette, hogy az ajkaiba, az állkapcsába és a homlokába tett néhány injekción kívül soha nem vetette alá magát semmilyen arcplasztikai beavatkozásnak.

A közösségi média poszt kísérő képaláírásában így könyörgött: „Zúzzuk szét ezeket a hülye pletykákat!!! Nem tudnátok egyszerűen csak örülni nekem?”

A 38 éves nő arról is beszélt, hogy korábban úgy döntött, hogy aláveti magát a csőgyomorműtétnek, és úgy fogalmazott, hogy ez volt az egyik legpozitívabb döntés, amit valaha hozott.

2021 augusztusában egy podcastban való szereplés során Osbourne bátran kijelentette: „Megtettem, büszke vagyok rá… Megcsináltattam a csőgyomrot. Mindössze annyit tesz, hogy megváltoztatja a gyomrod alakját. Majdnem két évvel ezelőtt csináltattam meg. Soha, soha, de soha nem fogok hazudni róla soha, soha. Ez a legjobb dolog, amit valaha tettem.”

Tovább részletezte: „Az a fajta műtét, amin átmentem… ha nem edzel, és nem étkezel helyesen, akkor hízol. Ez csak annyit tesz, hogy a jó irányba mozdít el”.

A sztár még 2020-ban elárulta, hogy az öngondoskodást a legfontosabbnak tekinti. A 2019-es év emlékezetes pillanataiból készített kollázs mellett így fogalmazott: „Sok szempontból csodálatos volt, különösen az önfejlesztés szempontjából. Sok szempontból zsigerileg nehéz volt. Azonban minden jó és rossz mellett hihetetlenül tanulságos volt számomra”.

Emellett egy interjúban megosztotta a boldogságról alkotott nézeteit is: „A boldogsághoz vezető út mindenkinek más és más… És úgy gondolom, hogy ahelyett, hogy az utat piszkálnák, inkább csak örüljenek, hogy elérték a céljukat.”

Ráadásul Kelly jelentős fogyása komoly felhajtást váltott ki. Sok rajongó a hozzászólásokban osztotta meg véleményét új külsejéről.

via