Emberek Érdekesség

Blake Lively-nek erőteljes reakciója volt, miután az emberek trollkodtak az új göndör haján

Blake Lively legutóbbi merész hajátalakítása megosztotta a rajongókat. És bár mindig is egyértelműen lenyűgöző volt, nem mindenki gondolta, hogy ez az új választás jól áll neki. De ami még ennél is lenyűgözőbb, az Blake egyedi reakciója az Instagramján, ami bizonyítja, hogy ő az egyik legmenőbb hollywoodi sztár.

A szülés utáni ragyogás

Alig 2 hónappal azután, hogy világra hozta férjével, Ryan Reynolds-al közös negyedik gyermekét, A pletykafészek színésznője máris visszatért a vörös szőnyeges eseményekre. Legutóbbi megjelenése alkalmával pedig egy luxus ékszermárka által szervezett eseményen egy barna ruhával hívta fel magára a figyelmet, amely tökéletesen illett az alakjához.

Új frizurája sem hagyta hidegen az embereket.

Ami azonban igazán felkeltette mindenki figyelmét, az Blake 70-es évek ihlette volumenes frizurája volt, amely lehetővé tette számára, hogy megmutassa sűrű szőke fürtjeit.

Néhány rajongó pedig gyorsan kritizálta ezt az új, merész külsőt. Egy személy például ezt tweetelte: „Imádom őt, de utálom ezt a kinézetet haj, smink, minden.” Egy másik személy csodálkozott: „Neeee, mi történt”.

Mindezek után, sokan mások mindannyian támogatták ezt a frissítő stílusváltást, ahogy valaki így kommentálta: „Imádom. A fürtök mindent megadnak nekem!!!” Egy másik pedig azt mondta: „Imádom, nagyon retro, de igen, gyönyörű, szóval működik”.

Blake humorérzéke hibátlan.

És nem a rajongók voltak az egyetlenek, akik különös figyelmet szenteltek ennek az új hajnak. Ugyanezen a napon Blake az Instagramján is posztolt pár sztorit, amiben kiemelte ezt az új és sokat kommentált külsőt.

Az első fotón büszkén pózolt mindkét kezével a haján. Hálás volt a luxus ékszermárkának az eseményért, amelyen aznap részt vett, mert ez adott neki okot arra, hogy „randira vigye a haját”. Lively hozzátette: „Mostantól együtt járunk”.

A második képen erőteljesen rázta a fejét, miközben telt fürtjei minden irányba hullámoztak. Humorosan így kommentálta a képet: „Ha valaki kíváncsi lenne, hogyan lehet elérni ezt a frizurát”.

El sem hisszük, milyen elképesztően néz ki a négygyermekes anyuka, különösen, miután nemrég szült. Blake szülés utáni fotói csak úgy jönnek, és az egyik kedvencünk az, amelyen fürdőruhában mutogatja a testét.

via