Érdekesség Megható

Egy hős hajléktalan megakadályozta, hogy egy baba a forgalomba guruljon

Egy férfi még épp időben elkapott egy irányíthatatlanná vált babakocsit. Egy gyötrő videón látszik, ahogy egy nő megbotlik és elesik, miközben a babakocsi a forgalom felé gurul. De szerencsére egy jó szamaritánus azonnal akcióba lendült, és megmentette a gyereket.

Szívszorító videót rögzítettek egy férfiról, aki éppen azelőtt kapott el egy irányíthatatlanná vált babakocsit, amelyben egy kisbaba volt, mielőtt az majdnem egy négysávos autópályára gurult. A babakocsit egy nő tolta, aki megbotlott és elesett.

Ron Nessman egy közeli autómosó padján ült, amikor észrevette, hogy az erős szél egy babakocsit sodor az autópálya felé. A férfi 8 éve hajléktalanságban élt.

Később azt mondta: „Nem volt időm még csak gondolkodni sem. Az ember egyszerűen csak reagál.”

Szerencsére Nessmanhoz hasonló szuperhősöket találunk a történelmünk során is. A tizenkilencedik században Ida Lewis világítótoronyőr több életet is megmentett. Mindössze 12 évesen 4 férfit mentett meg, miután csónakjuk felborult a vízben. Néhány évvel később pedig további 2 embert mentett meg a tengerből, miután felborult a csónakjuk. Ő volt az első nő, aki megkapta az Arany Életmentő Érmet.

via