Érdekesség

Bruce Willis csupa nevetés, ahogy új emlékeket teremt a lányával a demenciával való küzdelem közepette

A demencia arra kényszerítette Bruce Willist, hogy maga mögött hagyja Hollywoodot. Így most az akciófilmek hőse a családjával együtt gondoskodik az egészségéről, valamint minden pillanatot megragad, hogy új emlékeket teremtsen szeretteivel. A legutóbbi egy szívmelengető utazás volt Disneylandben a lányával, amelyet a kamera is megörökített.

Lehet, hogy a demencia megviselte Willis karrierjét, de családi élete jobbnak tűnik, mint valaha. A színész családja, köztük szerető felesége, Emma Heming Willis rendszeresen posztol róla új fotókat és videókat a közösségi médiában, ezzel is enyhítve a rajongók aggodalmát.

Egy különösen kedves felvételen Emma megörökítette, ahogy Willis és egyik lányuk életük legjobb pillanatát élik a híres „Splash Mountain” Disneyland-i hullámvasúton. A felvételen látható, ahogy az egykori színész átöleli lányát, majd kedvesen védi az arcát, miközben hangosan nevetnek.

„Fogadjunk, hogy ez a család még több mókára és nevetésre tér vissza, amikor Tiana Bayou néven újra megnyitjátok a kapukat! Köszönjük a sok emléket Splash Mountain” – írta Emma a poszthoz a képaláírást.

A kommentszekció gyorsan megtelt a Willisnek szóló támogató üzenetekkel, valamint dicséretekkel Emmának azért, ahogyan megbirkózik a helyzettel. „Szép munka, Mrs. Willis, ön irányítja Bruce demenciáját. Szórakoztató idők és sok munka kell hozzá. Én 18 évig kontrolláltam a férjem demenciáját/Alzheimer-kórját” – írta egy személy. „Csak utazgatni, szórakozóhelyekre, étterembe járni, és egész nap beszélgetni vele. Stimulálni az agyát. Segíteni neki emlékezni.”

A családi kirándulás a korábbi bejelentést követi, amely Bruce egészségügyi kihívásairól szólt, beleértve az afáziát és az FTD-t, egy progresszív agyi betegséget, és egy megható pillanatot tükröz a közeli hozzátartozói által nyújtott támogató gondoskodás közepette.

2023 októberében Willis egy közeli barátja szívszorító frissítést adott az egészségi állapotáról, egyértelművé téve, hogy a betegsége még jobban előrehaladt.

via