Érdekesség

65 éves vagyok, de az emberek nem tudnak megkülönböztetni a lányomtól és az unokámtól, itt a titkom

Ez a fantasztikus nagymama heti öt napot edz. 65 évesen csak olyan férfiakkal randizik, akik sokkal fiatalabbak nála. Az emberek gyakran nem tudják megkülönböztetni őt a lányától és az unokájától, sőt, még a ruháit is megosztja velük. Lesley Maxwell megosztott néhány pikáns részletet az életéből, és megmutatta azokat a technikákat, amelyek segítségével 65 évesen is ilyen csinos és életerős marad.

Lesley Maxwell neve az „energia és életerő” szinonimája.

Ha 65 évesek leszünk, remélhetjük, hogy szabadidős életet élhetünk, és a hétvégéinket valami finomsággal töltjük a tévé előtt. De Lesley Maxwell nem.

Lesley-t újonnan egyedülálló nagymamaként ismerik. De ő nem egy tipikus nagymama, aki nyugodtan tölti a nyugdíjas napokat. Lesley egyszerűen megállíthatatlan, és a nő heti 5 napot edz. Első fitneszversenyét 49 évesen nyerte meg.

Lesley Maxwell melbourne-i születésű. Instagramján már több mint 130 000 követője van, és minden posztja az aktív életmódról és a fitneszről szól. Lesley elárulta, hogy mindig is nagy érdeklődést mutatott a fitnesz és az egészséges életmód iránt. Mindig is szerette volna táplálni a testét, hogy fiatalabbnak tűnjön és fiatalabbnak érezze magát, és sokan elismerik, hogy Lesley elérte a célját.

Lesley-t gyakran sokkal fiatalabbnak gondolják, mint amilyen valójában.

Lesley Maxwellnek egy lánya és 3 unokája van. Még a családjában élő fiatalabb nőkkel való kapcsolata is különleges. Ő az, aki mindenkinek megadja a ritmust, beleértve unokáját, Tia Christofit is. A két nőt gyakran látni együtt edzeni, és az Instagramon közzétett posztjaikból is látható, hogy a nagymama és az unokája is keményen dolgozik azért, hogy fitt és fiatalos maradjon.

A szuper fitt nagymama, valamint elbűvölő lánya és unokája együtt folyamatosan lenyűgözik az embereket, akik el sem hiszik, hogy a három nő három különböző generáció.

Lesley még ruhákat is megoszt lányával, Vanessa Christofival és unokájával.

Lesley magánélete is minden, csak nem unalmas.

Bár Lesley-től elvárják, hogy korabeli emberekkel kommunikáljon, és megtalálja a közös érdeklődési köröket egy 60 év körülivel, ő még itt is megtöri a sztereotípiákat. A 65 éves fitneszfanatikus ugyanis csak olyan férfiakkal randizik, akik 1957 után születtek. Lesley ragaszkodik ahhoz, hogy minden férfi, akivel valaha is fontolóra venné a kapcsolatot, fiatalabb legyen nála.

A fiatalabb férfiak pedig közelednek is hozzá, és ez működik is, mert a nőt nem zavarja a valós kora, és kortalannak érzi magát. Minden korábbi partnere fiatalabb volt nála, beleértve a volt férjét is, akivel 13 év korkülönbség volt köztük.

Lesley rengeteget profitált az edzőteremből.

Lesley már 48 éves korában személyi edző lett, első versenyét pedig csak később, 49 évesen nyerte meg. Amikor összehasonlítja a mostani és a fiatalabb kori mentális és fizikai állapotát, bevallja, hogy most sokkal boldogabbnak érzi magát. A nő sokkal magabiztosabb lett, és az edzései nem csak a dicsőséges külsejét hozták el neki. Sok barátra tett szert az edzőterembe járás és a különböző versenyeken való részvétel révén.

Gyermekkorában Lesley imádott erősnek lenni, és igazi öröm volt számára, amikor fogadásokat nyert a fiúkkal, hogy többet tud emelni náluk. Az édesanyja azt mondta neki, hogy a fiúk nem szeretik az izmos lányokat, de 65 évesen Lesley meg van győződve arról, hogy valójában igen.

A nő elárulja, hogy pontosan hogyan sikerül fittnek és örökké fiatalnak maradnia.

Lesley feltételezte, hogy nem mindennapi dolog elképzelni, hogy egy nagymama húzódzkodásokat és felhúzásokat végezzen az edzőteremben. A súlyzós edzés azonban olyan dolog, amit Lesley valójában minden korosztályú nőnek ajánl. Azt állítja, hogy az ilyen módon történő edzésnek rengeteg egészségügyi előnye van.

Sőt, a súlyzós edzést „anti-aging” módszernek nevezte azok számára, akik fittek akarnak maradni és erősíteni akarják a csontjaikat. Lesley kifejtette, hogy ez az edzés segít az izomtömeg növelésében, és nagyon szeretné, ha minden korosztályból több nő végezne súlyzós edzést az edzőteremben.

Ő maga a legtöbb napot edzőként és látogatóként is az edzőteremben tölti, ahol súlyzós edzéseket végez. A szokásos edzésrutinja mellett gyakran végz egy kis alkalmi testmozgást is, így mondhatni, hogy a nő szó szerint az edzőteremben él.

És itt egy újabb motiváló történet egy nőről, aki már 45 éves, de senki sem tudja megkülönböztetni 22 éves lányától. Sőt, még dupla randevúkra is jár a lányával.

via