Érdekesség

Channing Tatum megnyílik az egyedülálló szülői létről és a jó apa titkairól

Channing Tatum büszke apja 10 éves kislányának, Everlynek. És mint minden elsőgyermekes szülő, ő is nap mint nap tanulja, hogyan kell felkészíteni a gyermeket a világra. De van néhány érték, amelyről szilárdan hiszi, hogy elengedhetetlen egy erős kislány felneveléséhez.

Channing Tatum és a színésznő Jenna Dewan kilenc évig voltak házasok, szerelmük eredménye pedig kislányuk, Everly formájában jött létre. Sajnos a pár 2018-ban elvált, de ez a lépés kulcsfontosságú volt Tatum számára, hogy még közelebb kerüljön gyermekéhez. „Egyszerűen mindent ejtettem, és csak rá koncentráltam. A legjobb barátok lettünk” – említette egy interjúban.

Azonban nem volt minden habostorta számára, mivel rájött, hogy mostantól egyedülálló apa. Mivel egészen másképp nőtt fel, mint a lánya, elveszettnek találta magát, nem tudta, mit kezdjen azzal az erős kislánnyal, aki előtte állt. Azt mondta: „Féltem, mert nem tudtam, hogyan legyek olyan apa, amilyen szerettem volna. Csak jó munkát akartam végezni… bármit is jelentsen ez”.

De most, hogy teltek az évek, és a lánya 10 éves, sokkal magabiztosabbnak érzi magát apaként, tanácsokat oszt meg, és még egy gyerekkönyvet is írt. Úgy véli, jó szülőnek lenni annyi, mint akarni, jelen lenni és akarni megjelenni.

Emellett a határok betartása is elengedhetetlen. Tapasztalatai alapján észrevette, hogy a szabályok felállítása a kulcs a lánya szorongásának és stressz-szintjének csökkentéséhez.

„A legjobb haverom. A lányom. Az életem! Te vagy a legkirályabb ember a világon.”
Channing Tatum

Az, hogy Everlyt másképp nevelte, mint ahogyan ő nevelkedett, szintén kötelező volt számára. Emlékszik olyan helyzetekre az apjával, amikor azt mondta: „Ha még egyszer hozzáérsz, elfenekelnek”, ő nem így akarja nevelni a lányát. „Mi nem fenekeljük el Evyt, meg kell tanulnom, hol kell erősnek, hol kell határozottnak lenni, de nem úgy, ahogy én voltam” – említette.

Nemcsak jó apa, hanem a pletykák szerint általában véve is jó ember. Jelenlegi barátnője, Zoe Kravitz mindig áradozik róla, amikor a kapcsolatukról kérdezik: „Ő egyszerűen csodálatos ember”.

via