Érdekesség

Jennifer Lopezt kritizálják egy online közzétett videó miatt, itt van miért

Jennifer Lopezt negatív reakciók hulláma éri egy klip miatt, amit nemrég posztolt a közösségi médiában. A poszt kommentszekciója gyorsan megtelt azokkal, akik azt állították, hogy a színésznő nem volt őszinte.

A videót már több mint 5 milliószor nézték meg.

Egy látszólag ártalmatlannak tűnő Instagram-videóban, amelyben az 54 éves színésznő a reggeli bőrápolási rutinját mutatja be, Lopez azt mondja, hogy „csupasz arccal, smink nélkül”. Bár ezt nem vitatták követői az Instagramon, amit ezután mondott, és a felvétel feliratában is hangsúlyozta, az volt hogy „Ezen a videón nincsenek filterek és nincs retusálás” – állította, mielőtt búcsút intett a kamerának.

Szavait gyorsan heves kritikával fogadták az emberek a kommentekben. „Fantasztikusan néz ki. Fiatalabbnak, mint 54, de ezen a videón határozottan van filter” – írta az egyik felhasználó. „Láttam róla más képeket is, és máshogy néz ki, mint ezen a videón. Nem azt mondom, hogy nem néz ki mesésen, de ez egy kicsit félrevezető”.

Ezt a gondolatot sokan mások is osztják, akik szintén azzal vádolják az énekesnőt, hogy kozmetikai beavatkozásokat végeztetett, ami részben megmagyarázná, miért néz ki ilyen jól 54 évesen. Lopez azonban korábban tagadta, hogy bármilyen plasztikai műtétet vagy beavatkozást elvégeztetett volna. „Az 500 milliomodik alkalommal mondom, hogy soha nem csináltattam botoxot vagy bármilyen más injekciót vagy műtétet!” – jelentette ki egyszer az Instagramon egy követőjének.

A teljes videót itt nézheted meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

via