Érdekesség

Egy fiatal anyuka kritikával szembesül, miután munkába vitte a gyerekét, és a válasza a gyűlölködőknek inspiráló

Renilen Casagan Tingson a bátorsága miatt vált szenzációvá. Egy 2 éves kislány anyukájaként és tanárként be kell vinnie a gyerekét az osztályterembe. Nagyszerű órákat tart, miközben vigyáz a kisgyermekére. De még így is vannak, akik kritizálják a viselkedését.

Renilen Casagan Tingson kihívásokkal teli helyzetbe került, amikor véget ért a szülési szabadsága. Mivel nehezen talált valakit, aki megbízhatóan vigyázott volna a kislányára, úgy döntött, hogy beviszi a gyerekét az osztályterembe, ahol tanárként dolgozik.

Renilen a Facebook-oldalán őszinte posztban osztotta meg tapasztalatait, és „egy dolgozó anya filtermentes pillanatának” nevezte. A lányával az osztályteremben készült fotókból álló albumával úgy érezte, hogy meg kell szólítania néhány embert, aki megkérdőjelezte őt: „Hogyan tudsz dolgozni, ha mindig magaddal hordod a lányodat?”.

„Nem vagyok rossz alkalmazott, mert anya vagyok, és nem vagyok rossz anya, mert alkalmazott vagyok” – osztotta meg bátran. Renilen azt is elmondta, hogy a diákjai mindig tudták, hogy a lányát is magával viszi a munkahelyére, és mindig ügyelt arra, hogy ne hanyagolja el a tanári kötelességét.

Azt mondja, büszke magára. „Gondoskodó szülő nélkül nőttem fel. Ismerem az érzést, és nem akarom, hogy a gyerekem is ezt tapasztalja” – említette a 28 éves nő az interjúban. És hagyott egy üzenetet is az összes anyukának: „Nem tekintenek TÉGED kevésbé dolgozónak, ha anya vagy”.

Az anyák gyakran hatalmas érzelmi erőt mutatnak a kihívásokkal és a megpróbáltatásokkal szemben, és folyamatosan bebizonyítják, hogy ők a legerősebb emberek a világon.

via