Érdekesség

Christina Aguilera új divatot teremt, amikor egy TÁSKÁT visel mikroszoknyaként

Christina Aguilera egészen új szintre emelte szuper merész stílusát. A 42 éves nő lángra lobbantotta az internetet legújabb „táskás” mikro-miniszoknyájával, amely tökéletesen kiegészítette tónusos lábait. Imádjuk, hogy Christina mennyire magabiztos, és kíváncsiak vagyunk, hogy ezt a megjelenést te is ki mernéd-e próbálni magadon.

Mindenki imádja a ruháját.

A Genie in the Bottle énekesnője nemrég posztolt az Instagramjára egy lenyűgöző fotósorozatot, amelyen a híres Hermès Birkin táska által inspirált, összezavaró rózsaszín mikroszoknyája látható. A poszt annyira népszerű volt, hogy csak az első két órában 100 ezer kedvelést gyűjtött össze. A lenyűgöző pillanatokhoz a „Precious Goods” (Értékes termékek) feliratot mellékelte, egy rózsaszín masni emojival együtt.

Ő egy igazi divatikon.

Aguilera csillogó rózsaszínű mikroszoknyáját Chris Horan tervezte a 2024-es tavaszi/nyári kollekciójából. A merész ruhadarabnak elöl egyetlen lekerekített pántja van, valamint két zsebe, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint egy táska. Az énekesnő egy egyszerű fekete, rövid ujjú pólót választott, hogy kiegyensúlyozza megjelenését, és minden szem az egyedi szoknyájára szegeződjön.

A sztár tökéletesen öltözöttnek tűnt, és az egyik fotón elegáns fekete napszemüveget viselt. Magabiztosan mutatta meg hosszú, ápolt körmeit, amelyeknek hegyes volt a végük és hullámos a mintázatuk. A divatikon átlátszó magassarkú cipővel egészítette ki megjelenését, amely megmutatta élénksárgára lakkozott lábujjait.

Nem tudunk betelni Christinával, nemcsak tökéletes stílusa és tagadhatatlan tehetsége miatt, hanem vibráló és magabiztos személyisége miatt is.

via