Érdekesség

Egy „emberi Ken baba” 1 MILLIÓ dollárt költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie

Az „emberi Ken babaként” elhíresült Jessica Alves számos szépészeti beavatkozáson esett át, hogy megváltoztassa külsejét. A számos orrműtéttől kezdve a „macskaszem felvarrás” eljárásig Alves különféle átalakításokkal kísérletezett. Elszántsága most egy jelentős döntéshez vezetett, mivel nemrég elkötelezte magát, hogy véget vet a további műtéteknek.

Jessica a plasztikai sebészetet választotta, hogy így küzdjön meg a bizonytalanságával.

Jessica Alves elárulta, hogy mindig is lányként azonosította magát. A Barbie babákhoz való kötődése kora gyermekkorában kezdődött, amikor nagyapja megajándékozta őt ezekkel a babákkal. „Nagyon nőies voltam, babákkal játszottam, és anyukám ruháit és magassarkúit viseltem” – osztotta meg a lány. Alves visszahúzódó gyerek volt, és gyakran küzdött a külsejével kapcsolatos önbizalomhiánnyal. Felnőttkorába lépve úgy döntött, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát, hogy kezelje a testével kapcsolatos aggodalmait.

2018-ban a Ken baba valóságos változataként vált ismertté, és mintegy félmillió dollárt fektetett be szépészeti beavatkozásokba.

Alves 35 éves korára számtalan kozmetikai kezelésen esett át. Amikor Jessica Alves betöltötte a 35. életévét, számos kozmetikai beavatkozáson esett át, amelyek becslései szerint több mint 500 000 dollárba kerültek. Ez idő alatt még mindig a Rodrigo nevet használta, és jellegzetes szőke haja és határozott vonásai miatt „emberi Ken babának” nevezték. Jelentős összeget fektetett be olyan műtétekbe, mint a „macskaszem-felvarrás”, több orrplasztika és az alakjának javítása.

2020-ban Alves nyíltan megosztotta, hogy transznemű, és nemváltoztató műtéten esett át.

2020-ban Jessica Alves jelentős döntést hozott, hogy megosztja az igazságát a világgal. Bátran felfedte, hogy nőként azonosítja magát, és nemváltoztató műtétet tervez. Az útjáról így nyilatkozott: „Ken néven ismernek, de belül mindig is Barbie-nak éreztem magam. Évekig próbáltam férfiként élni az életemet. Hamis kockahasat csináltattam magamnak, hamis izmok voltak a karjaimon, de hazudtam magamnak. Nő vagyok, és mindig is női agyam volt. Most már a testem is megfelel az elmémnek.”

Jessica reményét fejezte ki, hogy belső identitása most már összhangban van azzal, ahogyan mások látják őt, és lehetővé teszi számukra, hogy meglássák autentikus énjét. „Korábban az emberek azért néztek rám, mert nagyon androgünnek és furcsának tűntem egy férfihoz képest. Most remélem, hogy azért néznek, mert azt gondolják, hogy gyönyörű nő vagyok”.”

Most elkötelezte magát, hogy véget vet a további eljárásoknak.

Miután Jessica felfedte transznemű identitását, további átalakításokon esett át, hogy olyan testet kapjon, amely női mivoltát tükrözi. Olyan változtatásokat hajtott végre, mint a hasizmok eltávolítása és a gömbölydedebb alak, valamint a dúsabb ajkak és a finomabb orr. 2023-ra a kozmetikai beavatkozásokra fordított összes kiadása elérte az 1 millió dollárt.

Úgy tűnik, Jessica Alves megtalálta az elégedettséget a testével. Nemrégiben megosztotta, hogy „100%-osan végzett a plasztikai műtétekkel”. Örömét így fejezte ki: „Csodálatosan nézek ki és érzem magam. Szeretek nő lenni, és büszke vagyok rá. Felnőttként a fejemben hosszú hajam és érzéki testalkatom volt, ma pedig álmaim nője vagyok”.

via