Érdekesség

Christina Ricci a 8 éves fiával alszik, miközben a kislánya egyedül alszik

Egy tanulmány szerint azok a babák, akik 4 hónapos korukban egyedül alszanak, további 40 percet alszanak, amikor elérik a 9 hónapos kort. Ezt leszámítva minden gyereknek megvannak a maga igényei, és ezt Christina Ricci is bizonyítja 2 gyermekével. A színésznő elárulta, hogy lánya már 9 hónapos korában elkezdett egyedül aludni, míg 8 éves fia még mindig mellette alszik.

Ricci 34 évesen lett először anyuka, amikor mostani exférjével egy Freddie nevű kisfiút köszöntöttek. A színésznő elárulta, hogy a most 8 éves Freddie még mindig mellette alszik az ágyában.

A 43 éves színésznő felidézte, amikor először alvástréningezte a fiút, és elismerte, hogy ez sikertelen volt. Megjegyezte: „Rekedtre üvöltötte magát, és elkezdte a fejét a kiságy rácsához ütögetni.” Ez a reakció arra késztette, hogy gyorsan átgondolja a megközelítését.

Ricci 41 évesen lett másodszor is anya, amikor férjével, Mark Hamptonnal 2021-ben Cleopatra nevű kislányukat köszöntötték.

A színésznő pedig elárulta, hogy kislánya, Cleo alvástréningje teljesen másként zajlott, mint a fiáé.

Az akkor még csak 9 hónapos Cleóról szólva a színésznő megjegyezte: ”Amikor úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk, és megnézzük, hogyan reagál rá, körülbelül 7 percig csak nyafogott, aztán lefeküdt”.

Majd folytatta, és elmondta, hogy az egyedül alvás mennyire természetes volt a lánya számára: „Olyan volt, mintha készen állt volna, és akarta volna, és ez volt neki a megfelelő.”

Bár Freddie kicsit megnehezítette a dolgát, amikor az alvásról volt szó, a büszke anyuka megosztotta, hogy nagyszerű segítője volt, amikor a nagytestvéri kötelezettségeiről volt szó, elárulta: „Segít nekem az etetésnél. Segít nekem a fürdetésnél is. Ez tényleg nagyszerű.”

Az elfoglalt anyuka azt is hozzátette, hogy fizet azért Freddie-nek, hogy „egyszerre 20 percig vigyázzon Cleóra a kis járókájában”, hogy ő el tudja végezni a háztartási teendőket.

via