Érdekesség

Jennifer Lopez meleg üzenetet osztott meg szeretett ikrei tizenötödik születésnapja alkalmából

J. Lo rajongói el sem hiszik, hogy drága ikrei már 15 évesek. A szeretett énekesnő és színésznő az Instagramon osztott meg egy nagyon különleges videót a gyerekeiről a születésnapjuk alkalmából.

„Boldog születésnapot az én gyönyörű, ragyogó kókuszdióimnak. Annyira büszke vagyok mindkettőtökre minden tekintetben. Annyi örömet és boldogságot hoztok a szívembe és a lelkembe. Az örökkévalóságon túl is szeretlek titeket. Boldog születésnapot” – írta Jennifer Lopez az édes üzenethez.

A kedves videóban pillanatképek láthatók Maxről és Emme-ről újszülött koruktól kezdve addig, ahogy részt vesznek anyukájuk zenei előadásain, és minőségi időt töltenek mostohaapjukkal, Ben Affleckkel. Lopez „zenei aláfestésnek” Taylor Swift slágerét, a „Fifteen”-t választotta.

Bár Lopez eléggé óvja a gyerekeit, és igyekszik nem túlságosan kiteregetni a magánéletüket, időnként megörvendezteti Instagram-követőit néhány szívmelengető képpel az ikrekről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Tavaly, a tizennegyedik születésnapjuk alkalmából egy megható posztot osztott meg, amelyben azt írta: „Ez a 14 évvel ezelőtti nap mindig is az életem hátralévő részének első napját szimbolizálta számomra”, és ismét édesen utalt az ikrekre, mint a 2 „kókuszdiójára”.

Reméljük, Lopez és a gyerekei mesés születésnapi bulit tartanak, mi pedig csatlakozunk az ünnepléshez, és még sok boldog napkörüli utazást kívánunk Emme-nek és Maxnek.

via